13 yaş bana biraz erken geliyor. Fitness'a başlamak için de protein tozu için de. Yapma demiyorum ama çok da sıkma. Protein tozuna da ihtiyacın yok gibi duruyor.Merhaba 13 yaşındayım 155 boyunda ve 50.76 kilo civarlarındayım araştırdığım günlük protein ihtiyacı hesaplama sitelerinde 85-90 gram civarında protein almam gerektiği söyleniyor sabah 2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı yulafı 1 su bardağı süt ile birlikte pişirip yanında da 1 adet muz yiyorum öğlen yemeğinde ise yeni yeni 150 gram tavuk göğsü ve 1 su bardağı pirinç yemeye başladım akşam yemeklerinde ise genellikle anne yemeği yiyorum genellikle sebze oluyor bazense tavuk sote vs. tavuk gıdaları oluyor günde 65-70 gram protein alıyorum hesapladığım kadarıyla sizce günde 18.3 gramlık protein tozu tüketmeli miyim yaptığım programları da buraya koyacağım fakat ondan önce günde yapabildiğim kadar eliptik bisiklet ile kardiyo yaptığımı söylemeliyim 15 dakika olur 20 dakika olur ne kadar olursa yapıyorum. Amacımsa yağ yakıp kaslı bir vücuda sahip olmak.
En İyi Whey Protein Tozu Fiyatı (Bisküvili, Çikolatalı, Vanilyalı)
Whey Protein Tozu ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi Whey Protein Tozu Markalarından olan Proteinocean ürününü kullananların kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.proteinocean.com
13 yaş bana biraz erken geliyor. Fitness'a başlamak için de protein tozu için de. Yapma demiyorum ama çok da sıkma. Protein tozuna da ihtiyacın yok gibi duruyor.
hocam şimdi protein tozu seni tam geliştiren birşey değildir aslında yani eğerki günlük protein ihtiyacınızı gideremiyorsanız kullanmanız gerekir 13 biraz küçük bir yaştır ben 12 gibi kullandım 10 ölçek kadar 2 hafta boyunca bir zararını görmedim ama salona gitmeniz sizin için iyi birşeydir vücudunuzu bu yaşlarda oturtmanız daha güzel olacaktır kullanabilirsiniz bir zararı yoktur ama günlüğü abartmadan 1 ölçek kullanbilirsiniz beslenmenizede dikkat edin iyi gelişmelerMerhaba 13 yaşındayım 155 boyunda ve 50.76 kilo civarlarındayım araştırdığım günlük protein ihtiyacı hesaplama sitelerinde 85-90 gram civarında protein almam gerektiği söyleniyor sabah 2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı yulafı 1 su bardağı süt ile birlikte pişirip yanında da 1 adet muz yiyorum öğlen yemeğinde ise yeni yeni 150 gram tavuk göğsü ve 1 su bardağı pirinç yemeye başladım akşam yemeklerinde ise genellikle anne yemeği yiyorum genellikle sebze oluyor bazense tavuk sote vs. tavuk gıdaları oluyor günde 65-70 gram protein alıyorum hesapladığım kadarıyla sizce günde 18.3 gramlık protein tozu tüketmeli miyim yaptığım programları da buraya koyacağım fakat ondan önce günde yapabildiğim kadar eliptik bisiklet ile kardiyo yaptığımı söylemeliyim 15 dakika olur 20 dakika olur ne kadar olursa yapıyorum. Amacımsa yağ yakıp kaslı bir vücuda sahip olmak.
En İyi Whey Protein Tozu Fiyatı (Bisküvili, Çikolatalı, Vanilyalı)
Whey Protein Tozu ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi Whey Protein Tozu Markalarından olan Proteinocean ürününü kullananların kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.proteinocean.com
Evde yapıyorum zaten ya fitness değil o zaman almayayım boş yere.
Doğal olmayan hiçbir besin iyi gelmez vücuda. Et yemedikten sonra protein tozu anca böbrek bitirir. Tavuk çok tüketirsen göğüs bölgendeki büyümeyi de fark edebileceksin.
Hocam şimdi protein tozu seni tam geliştiren bir şey değildir aslında yani eğer ki günlük protein ihtiyacınızı gideremiyorsanız kullanmanız gerekir 13 biraz küçük bir yaştır ben 12 gibi kullandım 10 ölçek kadar 2 hafta boyunca bir zararını görmedim ama salona gitmeniz sizin için iyi bir şeydir vücudunuzu bu yaşlarda oturtmanız daha güzel olacaktır kullanabilirsiniz bir zararı yoktur ama günlüğü abartmadan 1 ölçek kullanbilirsiniz beslenmenizede dikkat edin iyi gelişmeler.
Etin de pahalılığından dolayı yiyorum maalesef tavuğu da Kurban Bayramı dışında yemek biraz cebi yakıyor açıkçası.
Protein tozunun bir yaşı yok ama kullanacaksan ki bence kullanmana hiç ama hiç gerek yok karaciğer ve böbreğine zarar verir. Beslenmendeki protein gayet iyi kaynaklardan ve yeterli. Bu şekilde devam et. Ama diyorsan ki bir yerlerden başlamak istiyorum bir diyetisyenle görüş. Çünkü supplementlerin arkasında da yazar 15 yaş altının doktor desteksiz kullanmaması gerektiği. Artı protein tozu bir ek gıda. Proteinini aldığın gün protein tozu içmene gerek yok. Ben senin yerinde olsam kullanmazdım çünkü zarar verir sana sadece şu an. Başarılar kardeşim