13 yaşında sanayide çırak olunabilir mi?

YusuffMorgan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, ben 7. sınıfım ve yaz tatiline 2 ay civarı var. Yaz tatilinde sanayide çırak olmak istiyorum. Beni alırlar mı? Az daha unutuyordum 13 yaşındayım.

Sanayide çıraklık yapılmaz önermiyorum. Para derdin yoksa iş öğrenmek istiyorsan gir ama ustaların işten soğutma yeteneği yüksek. Düzgün ustaya çırak olursan güzel geçer.

Abi sen ciddi misin? Yaşa bakmadan döverler ustalar seni.

Son düzenleyen: Moderatör:
@YusuffMorgan Babanın yanında çalışıyorsan sorun olmaz. Ezmezler seni ama dediğim gibi maaş paraya aşırı ihtiyacın varsa girme.

Sanayide çıraklık yapılmaz önermiyorum. Para derdin yoksa iş öğrenmek istiyorsan gir ama ustaların işten soğutma yeteneği yüksek. Düzgün ustaya çırak olursan güzel geçer.
Yok ya sadece 3 ay çalışcam 8k'ya telefon alcam durumumuz normal yani birde PC dizcem abimin pc'sinden oynuyorum oyun falan

@YusuffMorgan Ayda 2500 yani iş öğrenme niyetin yoksa gitme tatilini yap. Yazın ne kadar çalışsam sırf para için çalışıyor insan yoksa asla dayanılmaz eve geliyordum ayakta durucak halim kalmıyordu. Çalışmadan da baban falan alırım diyorsa tatil yap.

abinin babanın olduğu yerde sorun çıkmaz bence
Babanın yanında çalışıyorsan sorun olmaz. Ezmezler seni ama dediğim gibi maaş paraya aşırı ihtiyacın varsa girme.
Sadece hepinize birşey sormak istiyorum beni gerçekten çırak olarak kabul ederler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…