13 yaşında Tosla kart kullanılabilir mi?

Miricom

Decapat
Daha fazla  
Sorum bu, en son 9 ay önce uygulamaya girdiğimde 13 yaş kişilere özel hesap açılabiliyordu minimum yaş olarak. Ben de şu an 13 yaşındayım ama yaş sınırı 18'e yükselmiş olabilir ve Tosla kartın güvenirliliği, kullanım alanları vs. bilmediğim için sormak istedim.

Tosla Akbank'a ait, guvenilirlik konusunda bir problem yok. Kullanim alanlari bilmiyorum, kullanmadim ama debit card mantigi ile calisiyorsa her yerde kullanirsiniz.

kimler Tosla kullanabilir?​

Sosyalleşerek bankacılık hizmetlerinden faydalanmak, yeni nesil finansal teknolojileri ve çözümleri deneyimlemek isteyen gençler ve kendini genç hisseden herkes kullanabiliyor. Tosla kart sahibi olabilmek için 12 yaşın üzerinde olmak yeterli oluyor. Tosla kart yaş sınırı 12 yaş olarak uygulanırken, Mastercard logosunun geçerli olduğu tüm mağazalarda yurt içi ve yurt dışı alışverişlerde kullanılabilir. Kullanım ücreti, yıllık aidat gibi ilave ücret ödemeden sahip olabileceğini Tosla kart, Tosla uygulamasındaki bakiyelerinizin kullanılmasını sağlıyor.
Kendi sitesinde böyle yazıyor.

Sorum bu, en son 9 ay önce uygulamaya girdiğimde 13 yaş kişilere özel hesap açılabiliyordu minimum yaş olarak. Ben de şu an 13 yaşındayım ama yaş sınırı 18'e yükselmiş olabilir ve Tosla kartın güvenirliliği, kullanım alanları vs. bilmediğim için sormak istedim.

Hatırladığım kadarıyla görüntülü görüşme gerekiyordu ebeveyninin onay vermesi gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı