13 yaşında yazılım yapmak

Merhaba, 13 yaşındayım ve önümüzdeki yıl liseye başlayacağım. Yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum, ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ayrıca, kullandığım bilgisayarın 10 yıllık ve pek iyi değil, bu yüzden yazılım alanında birçok uygulamayı kullanmakta sınırlıyım. İşletim sistemim Windows 7 olduğu için Node.js'i (ancak eski bir sürümünü) kuramıyorum. İngilizce dil seviyemin yeterli olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Öğrenebilirsin bende Python öğreniyorum. 16 yaşıma gireceğim.

Sistemin web geliştirme için yeterli olduğunu düşünüyorum en azından başlangıç için. Ben ~16 yıllık 32bit pentium laptop ile kendimi geliştirmiştim. Dual boot ile uğraşmanız gereksiz.

Burada Windows 7 için son sürüm ve küçük bir düzenlemeyle daha üst sürümleri nasıl kurabileceğiniz anlatılmış. Basitçe çevre değişkenini düzenleyerek platform uygunluğuna bakmamasını sağlıyoruz. (NODE_SKIP_PLATFORM_CHECK isimli değişken 1 olarak ayarlanıyor.)

Son düzenleme:
Merhaba, 13 yaşındayım ve önümüzdeki yıl liseye başlayacağım. Yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum, ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ayrıca, kullandığım bilgisayarın 10 yıllık ve pek iyi değil, bu yüzden yazılım alanında birçok uygulamayı kullanmakta sınırlıyım. İşletim sistemim Windows 7 olduğu için Node.js'i (ancak eski bir sürümünü) kuramıyorum. İngilizce dil seviyemin yeterli olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam eğer bilgisayarınız kötü ise web geliştirmeye bakabilirsiniz HTML, CSS, JavaScript, PHP ben bunlarla başladım yazılıma 9 yaşımda gayet kolay diller.

Hocam onu liseden sonra yapın, eğer meslek olarak yapmak istiyorsanız direk yazılım lisesine gidebilirsiniz. Bu sene çalışmanız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı