3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 14 Haziran 2025 #11 Herhangi meslek amacınız yoksa sanayide sömürürler. Sanayi ustaları, elini ovuşturmaya başladı çünkü yaz sezonu geldi. Ucuza çalıştırabileceği bir sürü işçi olacak.
Herhangi meslek amacınız yoksa sanayide sömürürler. Sanayi ustaları, elini ovuşturmaya başladı çünkü yaz sezonu geldi. Ucuza çalıştırabileceği bir sürü işçi olacak.
yamanssss Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #12 C.Metee dedi: İyi bir ustanın yanına girebilirsen mantıklı harçlığını çıkarırsın hemde okulun değerini anlarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 16 yaşındayım sanayiyr gircem gideceğim yer büyük bir sanayi makas yapacaz orda minübislere falan haftalık jaö alırım istanbulda
C.Metee dedi: İyi bir ustanın yanına girebilirsen mantıklı harçlığını çıkarırsın hemde okulun değerini anlarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 16 yaşındayım sanayiyr gircem gideceğim yer büyük bir sanayi makas yapacaz orda minübislere falan haftalık jaö alırım istanbulda
C C.Metee Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 619 21 Haziran 2025 #13 yamanssss dedi: Hocam ben de 16 yaşındayım sanayiyr gircem gideceğim yer büyük bir sanayi makas yapacaz orda minübislere falan haftalık jaö alırım istanbulda Genişletmek için tıkla... İstanbul hakkında çok bilgim yok maalesef.
yamanssss dedi: Hocam ben de 16 yaşındayım sanayiyr gircem gideceğim yer büyük bir sanayi makas yapacaz orda minübislere falan haftalık jaö alırım istanbulda Genişletmek için tıkla... İstanbul hakkında çok bilgim yok maalesef.
yamanssss Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #14 C.Metee dedi: İstanbul hakkında çok bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... 1.5 verirler mi sence arkadasım amörtisörde 3 k alıyo haftalık.
C.Metee dedi: İstanbul hakkında çok bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... 1.5 verirler mi sence arkadasım amörtisörde 3 k alıyo haftalık.