codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.880 Makaleler 3 Çözümler 36 16 Nisan 2022 #1 Hakaret sebebiyle 13 yaşındaki birini dava edebilir veya CİMER'e verebilir miyim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 codefl0w dedi: Hakaret sebebiyle 13 yaşındaki birini dava edebilir veya CİMER'e verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yahu hocam sırf 2-3 sövdü diye boş boş CİMER'le falan uğraşmaya gerek yok boş verin uğraşmaya değmez böyle veletlerle.
codefl0w dedi: Hakaret sebebiyle 13 yaşındaki birini dava edebilir veya CİMER'e verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yahu hocam sırf 2-3 sövdü diye boş boş CİMER'le falan uğraşmaya gerek yok boş verin uğraşmaya değmez böyle veletlerle.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #3 TimoLoX dedi: Yahu hocam sırf 2-3 sövdü diye boş boş CİMER'le falan uğraşmaya gerek yok boş verin uğraşmaya değmez böyle veletlerle. Genişletmek için tıkla... Niye uğraşmasın ki hocam? Çocuk çocukluğunu bilmeyip sanal ortamda yaşından büyük küfürler ediyorsa cezasını çekmeli.
TimoLoX dedi: Yahu hocam sırf 2-3 sövdü diye boş boş CİMER'le falan uğraşmaya gerek yok boş verin uğraşmaya değmez böyle veletlerle. Genişletmek için tıkla... Niye uğraşmasın ki hocam? Çocuk çocukluğunu bilmeyip sanal ortamda yaşından büyük küfürler ediyorsa cezasını çekmeli.
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2022 #4 Savcılığa gidip şikayette bulunman gerekiyor, CİMER üzerinden işlem yapmıyorlar. En azından bende böyle oldu.
Savcılığa gidip şikayette bulunman gerekiyor, CİMER üzerinden işlem yapmıyorlar. En azından bende böyle oldu.
3 350379 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 508 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #5 Ben daha önce 2 kişiyi verdim sonuç çıkmadi.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #6 XEfe.Bey dedi: Niye uğraşmasın ki hocam? Çocuk çocukluğunu bilmeyip sanal ortamda yaşından büyük küfürler ediyorsa cezasını çekmeli. Genişletmek için tıkla... Kendiside geçmişe baktığında pişman olacak, sende ergen olmadınmı?
XEfe.Bey dedi: Niye uğraşmasın ki hocam? Çocuk çocukluğunu bilmeyip sanal ortamda yaşından büyük küfürler ediyorsa cezasını çekmeli. Genişletmek için tıkla... Kendiside geçmişe baktığında pişman olacak, sende ergen olmadınmı?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 16 Nisan 2022 #7 Versen de çok uğraşırsın.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #8 ElonMusk dedi: Kendiside geçmişe baktığında pişman olacak, sende ergen olmadın mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu anda zaten 15 yaşındayım, sanal ortamda kimseye küfür veya hakaret ederek terbiyesizlik yapmadım. Ergen olsun, saygısını bilmeli.
ElonMusk dedi: Kendiside geçmişe baktığında pişman olacak, sende ergen olmadın mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu anda zaten 15 yaşındayım, sanal ortamda kimseye küfür veya hakaret ederek terbiyesizlik yapmadım. Ergen olsun, saygısını bilmeli.
rcnhrio Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 73 Yer Merziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #9 Hocam kendi şahsi düşüncem vermemeniz ama çocuğu korkutun, bir daha böyle bir şey yapmasın en azından ben böyle yapardım.
Hocam kendi şahsi düşüncem vermemeniz ama çocuğu korkutun, bir daha böyle bir şey yapmasın en azından ben böyle yapardım.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.880 Makaleler 3 Çözümler 36 16 Nisan 2022 #10 Peki verirsem başına ne gelir?