benim topladığımla 25000 TL fark var özellikler de çok farklı değil değer mi acaba? sadece sıvı soğutucuyu da değiştirebilirim.240'lık soğutucuyla 14900k yı soğutamazsınız.
EPIC-PROSPECT4080S / INTEL Core i9-14900K / MSI GeForce RTX 4080 SUPER Gaming X Slim 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EPIC-PROSPECT4080S sistem tavsiyesidir. MSI RTX 4080 ekran kartı ve INTEL Core i9-14900K ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam sistemi hangi amaçla kullanacaksınız?Merhaba arkadaşlar,
100.000-130.000 TL'ye aşağıdaki sistemi topladım:
Eklemek istediğiniz önerdiğiniz bir şey var mı acaba? Sıvı soğutucudan emin olamadım. Kimisi önermiyor sıvı kule tipi hava soğutucu öneriyor.
RAM'i de 2x16 iki tane kullanıp 64 GB RAM yapacağım.
Hiçbir şeyde sıkıntı yaşamak istemiyorum. Yapay zeka kodlamaları olsun, render alma işlemi olsun, oyun oynama olsun her birini kullanacağım ve uzun süre kullanmak istiyorum.Hocam sistemi hangi amaçla kullanacaksınız?
Şurası 126kHiçbir şeyde sıkıntı yaşamak istemiyorum. Yapay zeka kodlamaları olsun, render alma işlemi olsun, oyun oynama olsun her birini kullanacağım ve uzun süre kullanmak istiyorum.
hocam ben çok üşengecim pc hayatta toplayamam hatta ayrı ayrı sipariş vermeye de çok üşeniyorum bu bahsettiğin tipi hazır sistem olarak satan bir yerden alamaz mıyım öyle bir önerin var mı sinerji utopya vb. sadece korkum şu ben alırım bir tane çok saçma bir sorunu olur kafamı taşlara vururum onun yerine bakıp hem hazır sistem hem de iyiymiş diyeceğin bir şey var mı acaba.Kesinlikle 4090 al, bu bütçeye çıkıp 4080'li bir sistem almak hiç akıl karı değil. 4090 senin işlemciden ettiğin fedakarlığı üstlenecek merak etme. AMD bir sistem B650, X670 anakart ile ileride yükseltme de yapabileceksin.
hocam ben çok üşengecim pc hayatta toplayamam hatta ayrı ayrı sipariş vermeye de çok üşeniyorum bu bahsettiğin tipi hazır sistem olarak satan bir yerden alamaz mıyım öyle bir önerin var mı sinerji utopya vb. sadece korkum şu ben alırım bir tane çok saçma bir sorunu olur kafamı taşlara vururum onun yerine bakıp hem hazır sistem hem de iyiymiş diyeceğin bir şey var mı acaba.