130.000TL'ye hazır sistem önerisi

Ben Amazon'cu oldum iyiden iyiye. Diğerlerine karşı değilim hala arada alış-veriş yapıyorum bu arada. Ama özellikle sorun çıkınca diğerlerinde satıcı muhatapın. Amazon'da ise doğrudan Amazon ile çözüyorsun.
+
Ben anakart ve işlemciye önem verirdim. Zira ekran kartı piyasası daha canlı, sahibinden'de satmak daha kolay.
+
Toplayayım mı, alayım mı dersen orası karışık. Bazen kampanya oluyor, kendi toplayacağından ucuza geliyor. O yüzden kampanya takip edip karar verirdim ben olsam. İtopya gibi bilindik siteler hakkında bugüne kadar kötü şeyler okumadım.
+
Aklımda bir soru var, bilen varsa cevaplasın lütfen: mesela hazır sistem aldık. Toplayıp kasayla kargoladılar. Her bileşenin kutusu da bize geliyor mu, yoksa donanım kutularını almıyor muyuz?

Kutular geliyor kral ama güç kaynaklarının kutuları gelmiyor tabii modele göre degişebilir.

Ben itopya'yı tavsiye etmiyorum, benim düşüncem normal fiyatları çok saçma (HİÇ uygun yok.) ve çok kötü hazır sistem yapıyorlar.

Ben itopya'yı tavsiye etmiyorum, benim düşüncem normal fiyatları çok saçma (HİÇ uygun yok.) ve çok kötü hazır sistem yapıyorlar.
Güvenilir, ama ordan alma. Türkiye fiyatları hep değişiyorken zaten tek bir siteye bakma hakkın yok.

Kendim toplamam derseniz.En iyisi o vatandaki pcyi bütçenize göre özelleştirip almak bazı parçaları kötü onlar makul fiyatlara yükseltilebiliyor.

Kendim toplamam derseniz. En iyisi o vatandaki PC'yi bütçenize göre özelleştirip almak bazı parçaları kötü onlar makul fiyatlara yükseltilebiliyor.

Özelleştirilen kısmındaki RAM ve SSD'lerde kötü hocam.

Özelleştirilen kısmındaki RAM ve SSD'lerde kötü hocam.
Burda çok güzel özelleştirmeler var aslında ama ekran kartı kötü biraz.Vatandakinde en azından sonradan ssd eklenebilir ramde değiştirilebilir diye onu önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…