130-140 bin TL motor önerisi

pmanx

Hectopat
Daha fazla  
99 model otomobilimi satıp bu fiyatlarda bir motor almayı planlıyorum, anlık olarak 110CC bir tvs kullanıyorum ancak ehliyeti yükseltmek istediğim için CC olarak pek bir limitim yok. Şu piyasada ne alsan iyi edersin malum... pcx125/nmax125 modellerinden düşünüyordum ancak fiyatları uçmuş gitmiş, bayilere daha bakmaya fırsatım olmadı ki orada da bulamayız herhalde. Kendileri şu anki fiyatıyla sarı siteden almaya değer mi sizce? Bu iki model gibi piyasası iyi olan tüm önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kymco ve sym bakın. Kalite olarak oldukça iyi ve sorunsuz motorlardır. Pcx ile aynı fiyata daha yüksek cc, daha temiz motorlar bulabilirsin. Ama dersen ki ben motoru satmak için alırım. Piyasası hızlı olsun. O zaman pcxten şaşma.

Kymco ve sym bakın. Kalite olarak oldukça iyi ve sorunsuz motorlardır. Pcx ile aynı fiyata daha yüksek cc, daha temiz motorlar bulabilirsin. Ama dersen ki ben motoru satmak için alırım. Piyasası hızlı olsun. O zaman pcxten şaşma.
Hocam sym jet x akar gider sanki o zaman? Pcx cidden uçmuş gitmiş sıra artık bunlara gelmeden alınır mı sizce? Ya da kymco agility 125/dink R olabilir mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı