Tanıdığım bir kişinin teklifi üzerine sizlere danışıyorum. Öncelikle ilk sorum 40 bin km bakımları aksatılmadan yapılan ve her parçası orijinal olup sadece tek kazası olan amortisörü değişen bir MT25 alınır mı? Tanıdığım olduğu için düşük fiyatlara vereceğini söylüyor 130 bin TL bandında bu fiyatta böyle bir motoru almak sizce mantıklı olur mu? Daha önce karşılaşan bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi?
Valla tanıdık dediğin adamın eğer motoru düzgün kullandığına bakımlarını düzgün yaptığına inanıyorsan belki alınabilir ama onun dışında ben olsam almazdım.
Hocam selam ocak ayında bende MT-25 aldım 2016 - 30 binde 130 bin olması bana şüpheli geldi. Tek kazası var ama nereden nasıl olmuş. Ben 180 bin TL'ye aldım. Bildiğim kadarıyla Japon mallarında 40 bine kdr motor alınabilir. Daha detaylı yazsaydın net bir şey söyleyebilirdim. Ama bendekiyle arada 50 bin TL fark var ufakta bir şey değil.
Hocam selam ocak ayında bende MT-25 aldım 2016 - 30 binde 130 bin olması bana şüpheli geldi. Tek kazası var ama nereden nasıl olmuş. Ben 180 bin TL'ye aldım. Bildiğim kadarıyla Japon mallarında 40 bine kdr motor alınabilir. Daha detaylı yazsaydın net bir şey söyleyebilirdim. Ama bendekiyle arada 50 bin TL fark var ufakta bir şey değil.
Hocam teşekkür ederim ama işte o adamın ihtiyacı yok nakit olarak biraz parası var ve elinden çıkarmaya çalışıyor o yüzden de ucuza veriyor ki kendisi de 2 yıl önce 160 bine almış o yüzden motorda başka bir sıkıntı yok ustaya da götüreceğim zaten sizin MT25 kaç km de hocam.
30 binde aldım 35 bin şu an MT-25 almakla iyi etmişin. Baktırırken yağ contasıydı sanırım 35-40 bin km arasında değişmesi lazım diye biliyorum. Onuda kontrol ettir yağ ile su karışmasın eline alma motoru