130 bin TL'ye hangi sistem alınır?

Hocam 5070'de işini görür ama 5080 çok daha iyi bir kart.

Doğru artık tek tek toplayacağız. Monitör olarak 2K OLED'in üstüne çıkıp alttaki gibi bir şey almaya gerek var mı yoksa 2K OLED yeter mi?

Vallahi süper oldu bu çok makbule geçti hocam. Monitörü bununla değiştiriyorum.

Kendim bir PC topladım 5070 Ti'li iyileştirme veya düşürme önerilerinizi merakle bekliyorum.

Ram olarak 64 gb eklemeyi düşünüyorum.

Fiyat olarak ise bu sistem 95 k

2K OLED yeter hocam. Alttaki çok pahalı.

Kendim bir PC topladım 5070 Ti'li iyileştirme veya düşürme önerilerinizi merakle bekliyorum.

Ram olarak 64 gb eklemeyi düşünüyorum.

Fiyat olarak ise bu sistem 95 k

@@miçobaba

@@Smmmhunter

Dosya Ekleri

• 999.png
    68,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 999.png
    68,7 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Çok kötü sistem.

Bu sistem iyi duruyor fakat bu parçalar uyumlu mu yani teker teker alsak sıkıntı yaşar mıyız ayrıca buna benzer 80 klık bir sistem öneriniz olur mu?

Ayrıca ben 2 TB SSD ve 64 GB RAM düşünüyorum bunu göz önüne alıp bir öneride bulunabilir misiniz ayrıca kasanın da hava giriş çıkışının iyi olması açısından orta üstü büyüklükte bir kasa önerirseniz çok makbule geçer.

Kaliteli ve uzun ömürlü bir sistem istiyorsanız alabileceğiniz en mantıklısı bu olur.

İşlemci:

Anakart:

RAM:

Ekran Kartı:

Kasa:

SSD:

PSU:

Sıvı Soğutma:

(Burada daha ucuz ama 12 Haziran'da teslim ediliyor.)
https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Liquid-Freezer-III-420-A-RGB-Black

Bu sistem güzel fakat bu sistemin 100K'lık versiyonu olarak hangi parçayı düşürebiliriz 2 TB SSD ve 64 GB RAM de dahil edildiğinde ayrıca sormak istediğim bir husus daha var.

Bir kasayı ve parçalarını toplarken parçaların tam olarak uyduğunu hava girişi çıkışı yaptığını anakarta ve parçaların tek tek özelliklerine bakarak mı yapıyoruz?

Kasanın özelliklerine bakmak yeterli oluyor. Daha sonra ona göre parça seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…