130 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
130bin TL Civarı

681644

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. 130bin TL civarında Gaming Laptop arıyorum. Aklımda MSI Vector 16 HX AI var. (Core Ultra 9 275HX, RTX 5080, 16 GB RAM) ve MediaMarkt, Vatan, Teknosa vb. Elde tutulabilir yerlerden satın almak istiyorum. Bu fiyata bandında önerebileceğiniz laptoplar neler? Taksitli olarak alacağım ve maximum kullanıyorum. Peşin fiyatına taksit olması da benim için önemli bir detay. Ayrıca 16 GB RAM üzer mi? Yükseltmek zor olur mu? 32 GB RAM'e sahip HP Omen Max var fakat onunda Peşin fiyatına taksiti olmadığı için çok pahalıya denk geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz yollu bakıyorsanız bu var:https://www.vatanbilgisayar.com/hp-...gb-1tb-ssd-16-inch-w11.html#odeme-secenekleri
Karta göre 6 taksite kadar fark almıyor.
MSI genel anlamda daha iyi Core Ultra 7'ye düşmektense 16gb ram kullanırım daha iyi. Vatanda HP Omen Ultra 9 32GB olanda var fakat 3 taksitle 152k civarına çıkıyor fiyatı. Ben sonra rami kendim 32 veya 64 yaparım muhtemelen zaten.

Tartışmasız Legion 5 Pro.
Tam olarak hangi modeli?

MSI genel anlamda daha iyi Core Ultra 7'ye düşmektense 16gb ram kullanırım daha iyi. Vatanda HP Omen Ultra 9 32GB olanda var fakat 3 taksitle 152k civarına çıkıyor fiyatı. Ben sonra rami kendim 32 veya 64 yaparım muhtemelen zaten.

Tam olarak hangi modeli?
Piyasası uçmuş.

Son düzenleme:
MSI genel anlamda daha iyi Core Ultra 7'ye düşmektense 16 GB RAM kullanırım daha iyi. Vatan da HP Omen Ultra 9 32 GB olanda var fakat 3 taksitle 152K civarına çıkıyor fiyatı. Ben sonra RAM'i kendim 32 veya 64 yaparım muhtemelen zaten.

Tam olarak hangi modeli?

RAM yükseltmesi yaparım diyorsanız STRIX almak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı