130 Dolar'a asset paketi

Aslan Mert

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar!

15 Mart 2024'e kadar leartesstudios'un içeresinde 12 adet çevre, ekipman ve SFX asseti ile 5 adet eğitim videosu bulunan paketi "UV70" kodu ile 30 dolara, aynı tarihe kadar duracak olan ancak bin adet stok sınırı olan 25 adet çevre, ekipman ve SFX asseti + 8 adet eğitim + direk UE'nin içinde level art yapmanızı sağlayan, static meshlerinizi sanki Sims'de ev yapar gibi kolay bir şekilde kullanmanızı sağlan araç bulunan paketi ise "UV70" kodu ile 100 dolara alabilirsiniz.

Paketler UE, Unity karışık. UE'dan Unity nasıl aktarılır bilmiyorum ancak Unity paketlerini UE'ya aktarmanın yolları var. Bu paket için sormadım ancak eski paketleri için bu işlemin lisans tarafında sorun yaratmayacağını söylemişlerdi. Lisanslar ise hepsi "freelance ve/veya personal licence" ki bu da tek bir kişi ticari amaçla (yani oyun projelerinizde) kullanabilir ancak bir kişiden daha fazla olanlar başka lisans türünü satın almalı.

Paket içeriklerini daha ayrıntılı görmek isteseniz Bufuak'ın, Mergen'in videolarına bakabilir, aklınıza takılanları ise şirketin discord hesabına sorabilirsiniz.

Şahsen 30 dolarlık olan paketi beğenmedim ancak 60'lar havasına sahip çevre paketlerine ihtiyacınız varsa veya bir önceki paketi aldıysanız bununla birleştirip Cyberpunk havasında içerik üretmeyi düşünüyorsanız 100 dolarlık paket düşünülebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı