konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar iPhone telefonumu bilgisayara bağlamak için dönüştürücüye ihtiyacım var. Bütçem 130 TL, rica etsem bu fiyata kaliteli bir dönüştürücü önerebilir misiniz?
Arkadaşlar iPhone telefonumu bilgisayara bağlamak için dönüştürücüye ihtiyacım var. Bütçem 130 TL, rica etsem bu fiyata kaliteli bir dönüştürücü önerebilir misiniz?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Ocak 2023 #2 konichiwas dedi: Arkadaşlar iPhone telefonumu bilgisayara bağlamak için dönüştürücüye ihtiyacım var. Bütçem 130 TL, rica etsem bu fiyata kaliteli bir dönüştürücü önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam direk kablo alın daha ucuza gelir.
konichiwas dedi: Arkadaşlar iPhone telefonumu bilgisayara bağlamak için dönüştürücüye ihtiyacım var. Bütçem 130 TL, rica etsem bu fiyata kaliteli bir dönüştürücü önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam direk kablo alın daha ucuza gelir.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #3 selamdayi dedi: Hocam direk kablo alın daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Orijinal iPhone kablosu olmayacağı için telefonun bataryasına zarar vermesinden korktum açıkçası o yüzden kablo almaktan vazgeçmiştim.
selamdayi dedi: Hocam direk kablo alın daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Orijinal iPhone kablosu olmayacağı için telefonun bataryasına zarar vermesinden korktum açıkçası o yüzden kablo almaktan vazgeçmiştim.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Ocak 2023 #4 konichiwas dedi: Orijinal iPhone kablosu olmayacağı için telefonun bataryasına zarar vermesinden korktum açıkçası o yüzden kablo almaktan vazgeçmiştim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz telefonlar o tür şeyler için binbir testten geçiyor zaten o çeviricinin telefona zarar vermeyeceği ne malum.
konichiwas dedi: Orijinal iPhone kablosu olmayacağı için telefonun bataryasına zarar vermesinden korktum açıkçası o yüzden kablo almaktan vazgeçmiştim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz telefonlar o tür şeyler için binbir testten geçiyor zaten o çeviricinin telefona zarar vermeyeceği ne malum.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #5 selamdayi dedi: Hiçbir şey olmaz telefonlar o tür şeyler için binbir testten geçiyor zaten o çeviricinin telefona zarar vermeyeceği ne malum. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz kaliteli bir kablo var mı?
selamdayi dedi: Hiçbir şey olmaz telefonlar o tür şeyler için binbir testten geçiyor zaten o çeviricinin telefona zarar vermeyeceği ne malum. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz kaliteli bir kablo var mı?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Ocak 2023 #6 konichiwas dedi: Peki önerebileceğiniz kaliteli bir kablo var mı? Genişletmek için tıkla... Polo Smart ve ttec kullanmıştım uzun süre gitmişlerdi.
konichiwas dedi: Peki önerebileceğiniz kaliteli bir kablo var mı? Genişletmek için tıkla... Polo Smart ve ttec kullanmıştım uzun süre gitmişlerdi.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #7 selamdayi dedi: Polo Smart ve ttec kullanmıştım uzun süre gitmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
selamdayi dedi: Polo Smart ve ttec kullanmıştım uzun süre gitmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.