Mekanik veya ışıklı olması şart değil. Kullanımı rahat olsun. Sağlam olsun ve uzun zaman beni idare etsin. Sessiz olursa çok iyi olur. Metin2, LOL, CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. En fazla 130 TL olacak şekilde klavye önerilerinizi bekliyorum.
100 TL civarı bütçem var. Yarı yolda bırakmayacak kullanımı rahat bir klavye arıyorum. Aklımda 4 seçenek var. Hangisini almalıyım? Logitech G103 Oyuncu Klavye (920-005205) Fiyatı A4 Tech X7-G800V USB Multimedya Oyun Klavyesi Fiyatı Asus ROG Sagaris GK100 Aydınlatmalı Oyuncu Klavye Fiyatı...
G103'ü hissiyatından dolayı sevmediysen hiçbir ürünü sevmessin diye düşünüyorum. O fiyatta Rampage KBR9 kullanmıştım fiyatına göre güzeldi ama ben 80 TL iken denemiştim. Şimdi 140 TL falan sanırım o da verilmez herhalde.
G103'ü hissiyatından dolayı sevmediysen hiçbir ürünü sevmessin diye düşünüyorum. O fiyatta Rampage KBR9 kullanmıştım fiyatına göre güzeldi ama ben 80 TL iken denemiştim. Şimdi 140 TL falan sanırım o da verilmez herhalde.
Nasıl bir sıkıntı çıkartıyordu? Çünkü bu fiyattaki tüm klavyeler düz membran oluyor maalesef. Bütçe arttırıp yarı mekanik veya mekanik bir klavye alabilirsin.