Quadrilli0n Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 57 2 Temmuz 2020 #1 100-130 lira normal-mekanik hisli-mekanik Q klavye önerebilir misiniz?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 2 Temmuz 2020 #2 O bütçede mekanik hisli diye alacağın hiçbirisinde öyle bir his olacağını düşünmüyorum. Hepsi yalan dolan genelde.
O bütçede mekanik hisli diye alacağın hiçbirisinde öyle bir his olacağını düşünmüyorum. Hepsi yalan dolan genelde.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2020 #3 Bloody B120 oneririm.
Quadrilli0n Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 57 2 Temmuz 2020 #4 Caner Uncu dedi: O bütçede mekanik hisli diye alacağın hiçbirisinde öyle bir his olacağını düşünmüyorum. Hepsi yalan dolan genelde. Genişletmek için tıkla... Ben zaten düşünmüyorum 130 liraya mekanik ve ya mekanik hisli olmasını. Gerçekten varsa alınır ama.
Caner Uncu dedi: O bütçede mekanik hisli diye alacağın hiçbirisinde öyle bir his olacağını düşünmüyorum. Hepsi yalan dolan genelde. Genişletmek için tıkla... Ben zaten düşünmüyorum 130 liraya mekanik ve ya mekanik hisli olmasını. Gerçekten varsa alınır ama.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 2 Temmuz 2020 #5 Bütçenizi artırıp mekanik almanız daha mantıklı. 70 -150₺ arası çoğu klavye aynı hissiyat aralığında maalesef.
Bütçenizi artırıp mekanik almanız daha mantıklı. 70 -150₺ arası çoğu klavye aynı hissiyat aralığında maalesef.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 2 Temmuz 2020 #6 Arkadaşın dediği gibi Bloody'ye bakabilirsiniz. Onun dışında hepsi birbirinin kopyası olan Everest zaten.
Arkadaşın dediği gibi Bloody'ye bakabilirsiniz. Onun dışında hepsi birbirinin kopyası olan Everest zaten.
Quadrilli0n Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 57 2 Temmuz 2020 #7 Cevaplarınız için teşekkürler. Şimdilik B120 düşünüyorum. Eğer bildiğiniz fiyat-performans klavye varsa yazabilirsiniz. Caner Uncu dedi: Arkadaşın dediği gibi Bloody'ye bakabilirsiniz. Onun dışında hepsi birbirinin kopyası olan Everest zaten. Genişletmek için tıkla... Attack G76K nasıl?
Cevaplarınız için teşekkürler. Şimdilik B120 düşünüyorum. Eğer bildiğiniz fiyat-performans klavye varsa yazabilirsiniz. Caner Uncu dedi: Arkadaşın dediği gibi Bloody'ye bakabilirsiniz. Onun dışında hepsi birbirinin kopyası olan Everest zaten. Genişletmek için tıkla... Attack G76K nasıl?