130 TL Modem Tavsiyesi

SerkanKNC

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ULTRANET_LİMİTSİZ_50 GB 8 MB/s internetim aboneliğim var. 7 senedir aynı aboneliği kullanıyorum, yani paketi. Modem Airties RT 206 o da 7 senelik bir modem.

Modemi değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü hem çok zaman geçti hem de internet download hızım nedendir bilmiyorum düşük. Hız testleri yaptığım zaman 7-8 MB/s test sonucu görüyorum. Ancak örnek CS:GO indirdiğim zaman Steam'dan 700-800 arası KB/s arası değişiyor bazen de 900 KB/s'e çıkıyor. 7 senedir ilk defa gördüm 1.2 MB/s'e çıktığını Bu yüzden modemi değiştirmeyi düşünüyorum.

Yazık o kadar ayda 50.99 TL para ödüyoruz. 8 MB/s internetin 1 mbitini bile kullanamıyoruz. Modemden diye düşünüyorum. Ve benim modem biraz kör cephede kalıyor yani arka odada. Düşünün telefon bile bazen çekmiyor. Ben Airties Air 5442' ye baktım. Güzel modeme benziyor, önerebileceğiniz başka modem var mı. Çekim gücü ve download hızımı yüksek tutacak bir modem lazım.

Ayrıca Ping de var CS:GO'da 100 den aşağıya düşmüyor. Bazen fırlıyor 500'e.

AIRTIES AIR-5442 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM

Merhaba arkadaşlar ULTRANET_LİMİTSİZ_50 GB 8 MB/s internetim aboneliğim var. 7 senedir aynı aboneliği kullanıyorum, yani paketi. Modem Airties RT 206 o da 7 senelik bir modem.

Modemi değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü hem çok zaman geçti hem de internet download hızım nedendir bilmiyorum düşük. Hız testleri yaptığım zaman 7-8 MB/s test sonucu görüyorum. Ancak örnek CS:GO indirdiğim zaman Steam'dan 700-800 arası KB/s arası değişiyor bazen de 900 KB/s'e çıkıyor. 7 senedir ilk defa gördüm 1.2 MB/s'e çıktığını Bu yüzden modemi değiştirmeyi düşünüyorum.

Yazık o kadar ayda 50.99 TL para ödüyoruz. 8 MB/s internetin 1 mbitini bile kullanamıyoruz. Modemden diye düşünüyorum. Ve benim modem biraz kör cephede kalıyor yani arka odada. Düşünün telefon bile bazen çekmiyor. Ben Airties Air 5442' ye baktım. Güzel modeme benziyor, önerebileceğiniz başka modem var mı. Çekim gücü ve download hızımı yüksek tutacak bir modem lazım.

Bu modemle alakalı değildir. Bende de fiber ve güncel bir bilgisayar var ama 90 100 fps alıyorum. Modem değiştirmek, para kaybı olacaktır.

Valve TR sunucularını açana kadar durum böyle...

Ayrıca 900 KB/s' ye çıkıyorsa 8 Mbit' i geçiyor demek, nerede sorun? :D

Orada CS:GO' dan bahsettim ancak. Modemin çekim gücü zayıf ve download sorunları var. Biliyorum Valve TR sunucusu olmadığı için. O çok sıkıntı değil. Ancak modemi değiştirdiğimde en azınından 1-2 mbit download hızıma sahip olurum. Diye düşündüm. Ben Asus DSL 14Nu ve 16 Nu arasında kaldım arada 50 TL farka var değer mi?

Bu modemle alakalı değildir. Bende de fiber ve güncel bir bilgisayar var ama 90 100 fps alıyorum. Modem değiştirmek, para kaybı olacaktır.

Valve TR sunucularını açana kadar durum böyle...

Ayrıca 900 KB/s' ye çıkıyorsa 8 Mbit' i geçiyor demek, nerede sorun? :D

Sanırım ben yanlış söyledim baktığımda 1 Mb hızında bile indirmiyor, onu söylemeye çalışmıştım.

Eğer 20 TL daha verirsen dediğim modeli al derim. Performans farkı var, eğer alabiliyorsan kesinlikle TP-Link al derim. Alamam dersen eğer USB portu ile işin yok ise DSL N16U al derim sana.
İnternet paketini de taahhütü bitince değiştir derim. VDSL altyapısı varsa ona geç derim.

Son düzenleme:
Eğer 20 TL daha verirsen dediğim modeli al derim. Performans farkı var, eğer alabiliyorsan kesinlikle TP-Link al derim. Alamam dersen eğer USB portu ile işin yok ise DSL N16U al derim sana.
İnternet paketini de taahhütü bitince değiştir derim. VDSL altyapısı varsa ona geç derim.

Taahhüt bitmesine 10 ay var. 18.08.2017' de bitiyor. :( Mahallemizde Hipernet var. Paketimi 16 Mbps sınırsız 100 GB AKK yapıcam. USB Portu ile işim yok O zaman DSL N16U alıyorum inşaallah.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı