A Abuzetin Picopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 391 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Kocaeli 26 Nisan 2021 #1 130 TL mouse önerisi. Palm grip tutuşu tercih ediyorum. Single Player oyunlar için.(Trust önermeyin 3 sene sonra bozuldu). Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
130 TL mouse önerisi. Palm grip tutuşu tercih ediyorum. Single Player oyunlar için.(Trust önermeyin 3 sene sonra bozuldu).
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 26 Nisan 2021 #2 Bütçe arttırıp Corsair Katar Pro almanızı öneririm.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 26 Nisan 2021 #3 Abuzetin dedi: 130 TL mouse önerisi. Palm grip tutuşu tercih ediyorum. Single Player oyunlar için.(Trust önermeyin 3 sene sonra bozuldu). Genişletmek için tıkla... El ölçüleriniz nedir? Firevs dedi: Bütçe arttırıp Corsair Katar Pro almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... eğer arkadaşın eli büyükse palm grip tuttuğu için katar pro çok küçük gelecektir. Katar pro claw tutuş için daha uygun bir mouse
Abuzetin dedi: 130 TL mouse önerisi. Palm grip tutuşu tercih ediyorum. Single Player oyunlar için.(Trust önermeyin 3 sene sonra bozuldu). Genişletmek için tıkla... El ölçüleriniz nedir? Firevs dedi: Bütçe arttırıp Corsair Katar Pro almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... eğer arkadaşın eli büyükse palm grip tuttuğu için katar pro çok küçük gelecektir. Katar pro claw tutuş için daha uygun bir mouse