130 TL oyun önerisi

denizsama0

Hectopat
Daha fazla  
130TL bütçem var Cyberpunk 2077 düşünüyorum.
Witcher serisi var.
RDR'ye doydum.
Detroit var.
Bunun gibi birkaç oyun daha var hikayeli olmasını istiyorum mümkünse. Türkçe yama da bulunsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - Güzel hikayesi var ama sadece gamepad ile bitirdim oynanıyor.

OMORI
My Memory Of Us - Bu ikisi küçük oyunlar ama güzel hikayeleri var.

Thief - Hikaye olarak çok bir şey sunmasada dishonored sevdiyseniz oynarsınız.

Beyond Two Souls - Detroitle aynı yapımcı oynamadıysanız bir bakarsınız.

Beyond Two Souls kesin almalısın. AC Odyssey olabilir en sevdiğim oyunlardan. Cyberpunk oynamadıysan alınabillir. İlk defa oynarken keyif almıştım. Tabi o zaman büyük bir beklentiyle de oynamıştım etkisi olabilir ama bence üzmez. High On Life güzel gibi bence gamepass almayı düşünebilirsin. 10tl'ye 3 aylık kodlar var. Bir kaç tane al hatta büyük ihtimalle geçerlilik süresi hemen sona ermez. Almadan önce sor olmadı. 20-30tl'ye halledersin.

Tomb Raider serisi olabilir. Ben ilk oyunu çok beğenerek oynamıştım. Tomb Raider serisine özel bir sevgim var ve maalesef diğer oyunları oynayamadım henüz. Bunun dışında Metro serisini çok sevmiştim. Tüm oyunlarını mutlaka öneririm. Beyond Two Souls zira hikaye temelinde çok beğendiğim oyunlar arasında. Buna ek olarak az bilinen Deliver Us To The Moon olabilir. Nispeten kısa bir deneyimi var, ben oyunu 6 saatte bitirmiştim fakat temelinde çok keyif alarak oynamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı