130 TL'ye Oyuncu Klavye Önerisi

admrc61

Megapat
Makaleler
3
Oyuncu laptopuma ek olarak klavye almayı düşünüyorum fakat yüksek bir bütçem yok. Konu başlığında belirtmiş olduğum gibi maksimum 130 TL'ye sıfır önerebileceğiniz klavye mevcut mudur? Önermiş olduğunuz ürünün deneyim bilgisi mevcut ise iletmeniz çok makbule geçecektir.

Şimdiden öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer makro aramıyor iseniz evde logitech g103 var ve benim kullandığım klavye k120. Görünüş olarak bir tık geride ama bu klavyelere kıyasla kullanım kolaylığı ve hissiyat açısından 2 tık önde olduğunu düşünüyorum. Tuşlar kısa ve basmak için gerekli güç kullanmak lazım. Yani yanlışlıkla bir tuşa basmanız imkansıza yakın. Özellikle w a s d tuşlarında parmağınızı kaydırarak başka tuşa geçirebildiğiniz için avantajı fazla. Fiyatına aldanmayın özelliklerine bakarak k120 nin kalitesini anlayabilirsiniz.

Oyuncu laptopuma ek olarak klavye almayı düşünüyorum fakat yüksek bir bütçem yok. Konu başlığında belirtmiş olduğum gibi maksimum 130 TL'ye sıfır önerebileceğiniz klavye mevcut mudur? Önermiş olduğunuz ürünün deneyim bilgisi mevcut ise iletmeniz çok makbule geçecektir.

Şimdiden öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Fiyatı bayağı bi aşacağım ancak Mekanik klavye alın ve uzun yıllar keyfinize bakın bence. 70 lira daha biriktirip şunu almanızı öneririm. Ben de dün sipariş verdim. 199 liraya kırmızı switch ve full RGB aydınlatma daha ne olsun ki? Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı

Şuan da fiyatı yükselmiş olabilir dolar kurundan dolayı , gamepower warlock kullanıyorum 1.5 2 seneye yakındır halada bir problemi yok. Tavsiyem f/p olarak mekanik klavye almanız.Hissiyat açısından değilde ömür uzunluluğu açısından dolayı. Benim sipariş verdiğim zamanda 120 tl olarak satılıyordu şuan 170-190 tl bandında olabilir.

Şuan da fiyatı yükselmiş olabilir dolar kurundan dolayı , gamepower warlock kullanıyorum 1.5 2 seneye yakındır halada bir problemi yok. Tavsiyem f/p olarak mekanik klavye almanız.Hissiyat açısından değilde ömür uzunluluğu açısından dolayı. Benim sipariş verdiğim zamanda 120 tl olarak satılıyordu şuan 170-190 tl bandında olabilir.
Warlock'u ilk çıktığı zamanlar bende çok beğeniyordum fakat son yorumlarında kronik yoktan yere tuş basma sorunları yaşayanlar duydum.

Warlock'u ilk çıktığı zamanlar bende çok beğeniyordum fakat son yorumlarında kronik yoktan yere tuş basma sorunları yaşayanlar duydum.
Şahsen ben 1.5 senedir bir arızasını görmedim genel bir kronik sorunu olduğunu sanmıyorum belki tek tük çıkmış olabilir. İdarelik bozulana kadar kullanırım diye almıştım, 120 tl ye mekanik klavye bulunmuyodu çünkü ozamanlar. Durum ortada 1.5 sene oldu ucuz olmasına rağmen hala yarı yolda bırakmadı. Tek eksisi belki ben bilek desteği sevmediğim içindir ama seviyorsan bilek desteği basit bir plastik pek bir iş görmüyor ben oyüzden çıkarmıştım. :)

Fiyatı bayağı bi aşacağım ancak Mekanik klavye alın ve uzun yıllar keyfinize bakın bence. 70 lira daha biriktirip şunu almanızı öneririm. Ben de dün sipariş verdim. 199 liraya kırmızı switch ve full RGB aydınlatma daha ne olsun ki? Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı

Merhabalar ürünü deneme şansınız oldu mu acaba? Ben de konu açacaktım bu klavyeyle ilgili ancak birçok kişi bu ürünü önermiş F/P dostu deniyor aynı zamanda kaliteliymiş sanırım.

Merhabalar ürünü deneme şansınız oldu mu acaba? Ben de konu açacaktım bu klavyeyle ilgili ancak birçok kişi bu ürünü önermiş F/P dostu deniyor aynı zamanda kaliteliymiş sanırım.

Hafta içinde sipariş verdim. Büyük ihtimalle yarın elime geçer. Düşüncelerimi yazarım o zaman

Hocam elime ulaştı. RGB aydınlatması fiyatına göre ideal. Türkçe karakterler var ve olması gerektiği yerlerde. Üst kısımdaki parantez, eşittir, soru işareti falan da üzerinde ne yazıyorsa o işaret çıkıyor yani tamamen Türkçe klavye. RGB için driverını da indirdim kolay bir arayüzü var. Fotoğraf çekip ekleyeceğim birazdan. Şu anlık bir sorun olarak gördüğüm tek şey ''Enter'' ve ''virgül'' işaretinin yerleri farkli yani enter duşu yatay bir şekilde shift'in üzerine konumlandırılmış. Onun üzerinde de virgül tuşu var. Elim alışınca bu da sorun olmaktan çıkacak tabi. Tuşların sesi, odanızda sizden başkası varsa rahatsız edecek düzeyde her ne kadar kırmızı switch de olsa sonuçta mekanik klavye ve ses yapıyor. Bir de bilgisayarı kapatınca Trust GXT logosunun ışığı sönmedi onu ne yapacağım bilmiyorum. Her bilgisayarı kapattığımda Klavyenin USB bağlantısını çekmek istemem açıkçası.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı