Bir tane konu açmıştım ama USB adaptörler üzerinden tartışma çıktı konu çöp oldu. Xiaomi Wi-Fi repeater Pro kullanıyordum rezil bir alet olduğu için iade ettim. 130 ₺ civarı bütçem var, bağlantısı kopmayacak kaliteli bir şey önerirseniz sevinirim.
Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro Sinyal Güçlendirici ile uzaklık dolayısıyla zayıf çeken kablosuz ağ sinyalini güçlendirebilirsiniz. Evinizdeki kablosuz ağa bağlanıp farklı bir noktada paralel bir kablosuz ağ yaratan Xiaomi Wifi Pro çok katlı evler için ya da
Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro Sinyal Güçlendirici ile uzaklık dolayısıyla zayıf çeken kablosuz ağ sinyalini güçlendirebilirsiniz. Evinizdeki kablosuz ağa bağlanıp farklı bir noktada paralel bir kablosuz ağ yaratan Xiaomi Wifi Pro çok katlı evler için ya da
TP-LINK TL-WA854RE 300 Mbps N Kablosuz Wall Plug Kolay en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam Powerline istemiyorum, zaten kablo olmasın diye repeater istedim. @WoLeRm'in önerdiğine benzer aynı ürünün mavi ışıklısını kullanmıştım, 3 sene kadar sorunsuz kullandım bozuldu. İşimi görür diyorsunuz yani?
Bütçenizi biraz aşabilirseniz bunu öneririm hem farklı olarak ta (router,access point) kullanılabiliyor.
Konu bir aylıkmış yeni gördüm kusura bakmayın.