1300-1400 TL sistem önerisi

Oguzerenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni sistem toplamak istiyorum 1300-1400 arasi bütçem var mevcut bir monitorum var onu kullanacagim bütçe sadece kasa için. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada 500GB bir HDD var o yüzden HDDde dahil degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD-A10 işlemci ve buna uygun fm2 soketli bir ana kart ve bulması zor 2400 mhz 2 modülü ram bellekler ve kasalı en az 350 Wat değerinde bir PSU tabi ki de bir SSD kalanı birleştirmek
keza zaten benzerini youtube kanalında paylaşmışlardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Anakart : Asus A68HM - K
İşlemci : Amd Athlon X4 860K
Ram : Team Dark Series 8GB DDR3 1600Mhz
Ekran Kartı : Gigabyte RX 460 Windforce OC 2GB
Psu : Aerocool VX Serisi 400W
Kasa : Dark Dragon Kasa

Ayrıca 120 gb bile olsa ssd almanızı öneririm.

A10 Apu düşünyorsanız ekran kartsız onboard sistemle oyunlarda aldığı fps değerlerini söyleyeyim. Benim tavsiyem yukarıdaki sistemdir.

Grand Theft Auto 5 : Ayarlar / Normal / 1600 * 900 Fps : 29 - 33 - 35 fxaa ve birçok ayar kapalı şekilde.
Battlefield 1 : Tüm ayarlar en düşük 720p çözünürlükte Fps : 18 - 25 - 36 - 42 hiç stabil değil.
Battlefield 3 : Ortalama ayarlarda sürekli 30 fps üstü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı