1300-1500 TL'ye Hazır Kasa Önerisi

Yediğin ban ''Yanlış bilgilendirme'' den dolayıdır. Ayrıca bu forumda sana göre bana göre yoktur. Lenovo'ya niye böyle diyorsun bilmiyorum ama burası bir forum, insanları yanlış bilgilendiremezsin.
Kaç kere güvenip Lenovo bilgisayar aldım. Hepsi ya arızalandı ya bozuldu. Lenovo alacağına git Asus al. Ben Lenovo ne kullanırım ne de öneririm.
 
Öncelikle hazır sistem istemenin nedeni sanırım biraz tedirginlikten dolayı. Fakat toplama bir pc alınırsa akraban için daha iyi olacağını düşünüyorum. Vatan bilgisayarda topluyorlar. Olmadı akrabanla gidersin adamların başında durursun. :) Ben sana bu sistemi öneriyorum. Şimdilik ekran kartı koymadım çünkü pek lazım olacağını düşünmüyorum. Çocuk açıp Call of Duty Advance Warfare oynamayacak. Fakat lise dönemlerine geldiği zaman illaki oyun oynamak isteyecek. O zamanda babasını ikna eder bir ekran kartı alır. :)

ss.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın attığı sistemin www.bimeks.com.tr: Exper Action DEX210 (W8) Intel Core i5 Masaüstü Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks bir farkı yok gibi gözüküyor neden marka alınmasın değil mi? Tek farkı daha iyi kasa daha iyi PSU daha iyi anakart ve daha güvenilir. Adamlar bu kasanın içine 5400RPM HDD koymuşlar şaka gibi.

Alt seviye marka bilgisayarların en büyük pazarlama hilesi işlemciyi yükselt (i5,i7) milletin gözünü boya diğer parçaları çöpten topla. Bu yüzden yukarıdakini al.

Yarın öbür gün 1000 liralık Ekran Kartı bile alsan çalıştırır sistemin sıkıntısız. Oyun sistemine dönüşür PC.
 
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. İşi bilmediği halde çok iyi biliyormuş gibi yorum yapan insanlardan sıkıldım artık(Burda ki kastım sosyalde öneri yapan arkadaşlara değil, üzerinize alınmayın). Dediğiniz sistemlerden en az 3'ünü önerdim. Adamın söylediği tek şey şu "Bu bilgisayarlar bir işe yaramaz bluetooth ile wifi anteni yok" gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hepinizden önerileriniz için tekrar teşekkür ediyorum. Neden toplama PC almak istemediğimi sanırım şimdi anlamışsınızdır :).
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı