1300-1600 TL'ye VDLS modem önerisi

Bütçe
1600

FyberTest28

Centipat
Daha fazla  
Merhaba VDSL modem alacağım, bütçem 1300-1600 TL arası. Bana hangisini almalıyım önerir misiniz?

Merhaba VDSL modem alacağım, bütçem 1300-1600 TL arası. Bana hangisini almalıyım önerir misiniz?

Elinde modem var mı varsa modeli nedir ayrıca sadece Wi-Fi kısmından mı şikayetçisin kablolu bağlantı ile modeme bağlandığında sıkıntı yaşıyor musun?

Elinde modem var mı varsa modeli nedir ayrıca sadece Wi-Fi kısmından mı şikayetçisin kablolu bağlantı ile modeme bağlandığında sıkıntı yaşıyor musun?

Elimdeki modem W9970 hocam Wi-Fi 4 bir modem aşırı yavaş Bufferbloat sorunum aşırı fazla 50Mbps altyapıda bile tam interneti vermiyor

Elimdeki modem W9970 hocam Wi-Fi 4 bir modem aşırı yavaş Bufferbloat sorunum aşırı fazla 50Mbps altyapıda bile tam interneti vermiyor.

Bende de TD 9970 V3 modem var bende ayrı sorundan şikayetçiydim bunun tek çözümü var modeme OpenWrt destekli iyi bir router takmak ve bütün interneti routera aktarmak ben Xiaomi AX3000t aldım OpenWrt kurdum PPPoE bilgilerini cihazın WAN portuna girdim ve modemi köprü moduna aldım öyle kullanıyorum mükemmel performans veriyor Netspeed internet kullanıyorum 75/10 Mbit internet paketim mevcut.

Samsung A6+ 2018 telefonu ile 5 GHz ağına bağlanarak yaptığım test sonucu kablolu da A+ skoru veriyor.

Son düzenleme:

Tam olarak internet hızını alabiliyor musun peki ve OpenWrt vs olaylarını hiç bilmiyorum hocam modemden çok anlayan biri değilim.

Tam olarak internet hızını alabiliyor musun peki ve OpenWrt vs olaylarını hiç bilmiyorum hocam modemden çok anlayan biri değilim.

Eğer Bufferbloat sorununu çözmek istiyorsan paket hızının %10'undan feragat etmek zorundasın ama Bufferbloat umurunda değilse evet alırsın.

OpenWrt'yi bu cihaza kurmak çok kolay ben yardımcı olurum.

Eğer Bufferbloat sorununu çözmek istiyorsan paket hızının %10'undan feragat etmek zorundasın ama Bufferbloat umurunda değilse evet alırsın.

Onun harici diyorum zaten hocam ben QoS ayarı yaptım mesela W9970 de hızı kıstı ama ne Bufferbloat testte artış oldu ne de bir şey değişti

Onun harici diyorum zaten hocam ben QoS ayarı yaptım mesela W9970 de hızı kıstı ama ne Bufferbloat testte artış oldu ne de bir şey değişti.

Normal QoS ile çözülmez hocam normaldir OpenWrt'daki SQM ayarı ile halletmen lazım.

hocam senin önerdiğin router yarın elime ulaşıcak openwrt yi nasıl yapıcam anlatırmısın yarına ayarlayayım
Cihaz geldiğinde prize tak ve kurulumunu yap ama yazılımını sakın güncelleme ve otomatik güncellemesini açma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…