FyberTest28 Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #11 NYTMARE dedi: Cihaz geldiğinde prize tak ve kurulumunu yap ama yazılımını sakın güncelleme ve otomatik güncellemesini açma. Genişletmek için tıkla... yarın bi yapayım kralsın vesselam NYTMARE dedi: Normal QoS ile çözülmez hocam normaldir OpenWrt'daki SQM ayarı ile halletmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada routersız öylesine ayar yapayım dedim sonuçlar sizce iyi mi? Son düzenleme: 10 Eylül 2025
NYTMARE dedi: Cihaz geldiğinde prize tak ve kurulumunu yap ama yazılımını sakın güncelleme ve otomatik güncellemesini açma. Genişletmek için tıkla... yarın bi yapayım kralsın vesselam NYTMARE dedi: Normal QoS ile çözülmez hocam normaldir OpenWrt'daki SQM ayarı ile halletmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada routersız öylesine ayar yapayım dedim sonuçlar sizce iyi mi?
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #12 FyberTest28 dedi: Yarın bir yapayım kralsın vesselam. Hocam bu arada routersız öylesine ayar yapayım dedim sonuçlar sizce iyi mi? Eki Görüntüle 2571863 Genişletmek için tıkla... Fena değil ama SQM ile daha iyi sonuç alırsın.
FyberTest28 dedi: Yarın bir yapayım kralsın vesselam. Hocam bu arada routersız öylesine ayar yapayım dedim sonuçlar sizce iyi mi? Eki Görüntüle 2571863 Genişletmek için tıkla... Fena değil ama SQM ile daha iyi sonuç alırsın.