1300₺ monitör önerisi

Hepsini boş ver kardeşim BUNU al rahat et profesyonel bir monitör ben kullanıyorum muazzam fark yaratıyor. Özelliklerini saymadım bile.
TN panel bu. Profesyonel rekabetçi FPS oyun odaklı kullanılmayacaksa hiç gerek yok. Artık aynı paraya çok daha iyi renk / kontrast veren IPS, en kötü VA paneller var.

1578755263229.jpeg

TN panel bu. Profesyonel rekabetçi FPS oyun odaklı kullanılmayacaksa hiç gerek yok. Artık aynı paraya çok daha iyi renk / kontrast veren IPS, en kötü VA paneller var.

Eki Görüntüle 485175
Monitörün bir çok renk çeşidi ve özelliği mevcut yani TN panel olması renkleri kötü verdiği anlamına gelmiyor en ince detayına kadar renk değişikliği gerçekleştiriyorsun yani farz edelim ki IPS panel.
Ayrıca renklerin gönderdiğiniz fotoğrafla hiç bir alakası yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar arkadaşlar, 1300₺ bütçeli önerdiğiniz monitörleri yazarsanız sevinirim.

Bu monitör hem 27 inch büyük bir ekrana sahip.
Ayrıca 1ms ve 144hrz tazeleme hızına sahip.
Tasarımı iyi seviyede.
Bu fiyat bandındaki tüm monitörlerden daha iyi.
Gözün kapalı bunu almalısın 27 bana fazla dersen 300tl daha ucuza 24inch modelini de alabilirsin.
Bol fps'ler herkese...

@xBuLuTx Resim yanlış denemez. İyi kalitede renk veriyor denen bir kaç tane TN panel monitör denemiştim arkadaşlarımın aracılığıyla. Bir tanesi 2019 model 17 inç bir MSI laptoptu diğeri Viewsonic’di, modelini öğrenip buraya yazarım. Sadece ona baktığımızda fena görünmüyordu ama yanına IPS monitör koyduğumuzda sönüp gitti. Sizin önerdiğiniz de aynı %72 NTSC verebiliyor. AOC 24G2U ise %108 Adobe RGB / %126 sRGB veriyor. Bu bahsettiğiniz ayarlar bir yere kadar yapılabiliyor, temelde gösterebileceği doğru renk her zaman ortadadır. Kendi monitörünüzü yanyana IPS ile kıyaslarsanız farkedersiniz. TN panellerdeki açıya bağlı görüntünün bozulmasına girmedim bile.

Eki Görüntüle 485175
İnceleme videosunu izlerserseniz inanılmaz bir fark yok.Hele ki XG2401'de renk ayarlarını kişi özel yaptığında IPS panele yakın bir görüntü sağlıyor.Bunu video da Ali Güngör'de söylüyor.Oyun amaçlı alcaksan TN panel öneririm.XG2401 tam bir oyuncu monitörü.

İnceleme videosunu izlerserseniz inanılmaz bir fark yok.Hele ki XG2401'de renk ayarlarını kişi özel yaptığında IPS panele yakın bir görüntü sağlıyor.Bunu video da Ali Güngör'de söylüyor.Oyun amaçlı alcaksan TN panel öneririm.XG2401 tam bir oyuncu monitörü.
Bakacağım, mutlaka modelden modele fark vardır.

Tabikide fark olur eğer dersen ben TN paneli beğenmedim,300 TL daha ekleyip XG2405 alabilirsin.IPS panel 144 Hz 1Ms Viewsonic'in bunuda önerebilirim.Yeni çıktı piyasaya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı