Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Merhaba, HP Victus 16 laptopum var. 1300 TL bandında 1TB SSD önerebilir misiniz?
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Amazon.com.tr Bütçe artarsa.
Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 HFO dedi: Amazon.com.tr Bütçe artarsa. Genişletmek için tıkla... Bu yurt dışından geliyor garanti konusundan sıkıntı olur mu ve sıcak çalıştığı söyleniyor.
HFO dedi: Amazon.com.tr Bütçe artarsa. Genişletmek için tıkla... Bu yurt dışından geliyor garanti konusundan sıkıntı olur mu ve sıcak çalıştığı söyleniyor.
BerkayHnr Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 192 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek şuan okuyor ama ilerde işsiz 26 Temmuz 2023 #4 qqcharles dedi: Bu yurt dışından geliyor garanti konusundan sıkıntı olur mu ve sıcak çalıştığı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel SSD alabilirsiniz.
qqcharles dedi: Bu yurt dışından geliyor garanti konusundan sıkıntı olur mu ve sıcak çalıştığı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel SSD alabilirsiniz.
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 qqcharles dedi: Bu yurt dışından geliyor garanti konusundan sıkıntı olur mu ve sıcak çalıştığı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Samsung garanti konusunda sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum. Kioxia Excercia G2 veya Kingston NV2 de bakabilirsiniz. Kingston NV2 Kioxia Excercia G2
qqcharles dedi: Bu yurt dışından geliyor garanti konusundan sıkıntı olur mu ve sıcak çalıştığı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Samsung garanti konusunda sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum. Kioxia Excercia G2 veya Kingston NV2 de bakabilirsiniz. Kingston NV2 Kioxia Excercia G2
Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #6 HFO dedi: Samsung garanti konusunda sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum. Kioxia Excercia G2 veya Kingston NV2 de bakabilirsiniz. Kingston NV2 Kioxia Excercia G2 Genişletmek için tıkla... Oyun indirmek için hangisi uygun olur? İşletim sistemi için var.
HFO dedi: Samsung garanti konusunda sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum. Kioxia Excercia G2 veya Kingston NV2 de bakabilirsiniz. Kingston NV2 Kioxia Excercia G2 Genişletmek için tıkla... Oyun indirmek için hangisi uygun olur? İşletim sistemi için var.
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #7 qqcharles dedi: Oyun indirmek için hangisi uygun olur? İşletim sistemi için var. Genişletmek için tıkla... Aslında üçünde de sadece oyun için kullanacaksanız çok büyük bir fark hissetmezsiniz diye biliyorum. Ama yine de diğer arkadaşların dediklerine de bakmak gerek tabii.
qqcharles dedi: Oyun indirmek için hangisi uygun olur? İşletim sistemi için var. Genişletmek için tıkla... Aslında üçünde de sadece oyun için kullanacaksanız çok büyük bir fark hissetmezsiniz diye biliyorum. Ama yine de diğer arkadaşların dediklerine de bakmak gerek tabii.