1300 TL alınabilecek telefon önerileri

manytools

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2014
Mesajlar
219
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Olay başlıkta göründüğü üzere, aklımdaki ilk model Zenfone 2 fakat alacağım telefondan beklediğim özelliklerden birini karşılamıyor, alacağım telefondan beklentilerim;
  • Ekranının parlak,
  • Donanımsal özelliklerinin yüksek (pek oynamam ama oynayacağım oyunlarda sıkıntı çıkarmamalı),
  • Kamera performansının yüksek olması.
Lütfen 3 kuruşa 5 köfte istiyorsun tarzında yorumlar yapmayın istediğim özelliklerin fiyat segmentine göre en iyisini istiyorum ve telefonu teknoloji mağazasından alacağım.
Son bir sorum var, G3'ün şu anki versiyonlarında hala kasa çatlaması, ekran ısınması, batarya sorunları var mı ?
 
G3 sorunlu bir cihaz almanızı önermiyorum. Biraz daha ekleyip Xperia M5 almanız daha iyi olacaktır.
 
Ben de zaten arkadaş G3 istemezse Z2 ve M5 önerecektim, peki. Ama bir yerden duyduğumu hatırlıyorum, gerçekten G3 ün kasa çatlama gibi sorunları düzeltilmedi mi?

Kasa çatlama sorunu hakkında pek fazla bilgim yok ama düzenleme yapılmamıştır diye düşünüyorum. Benim, siz yanlış biliyorsunuz dediğim nokta batarya konusu ve diğer konular. Batarya yönünden ve bir çok konu bölümünden sorunlu cihaz. Bir bilgiyi bilememek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır. Sizde şimdi öğrenmiş oldunuz.
;)
İyi sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı