1300 TL AMD Komple Sistem Toplama

notorious8

Hectopat
WOW oynamak adına beni 2-3 sene idare edebilecek bilgisayar toplamak istiyorum. OC'dan anlamıyorum. Axess kullanıcısıyım. Kafamdaki sistem :

İşlemci: FX-4100
Anakart: M5A78 LE (M5A97 bütçeye uyarsa)
Ekran kartı: HD 6850

Kalan parçalar monitör de dahil kararsızım. PSU olarak 500W yeter mi? Ekstra fan almalı mıyım? Vatan bilgisayar yüzde 25 indirimi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena değil, bence 500 watt yeterlidir.
O sistemle birçok yüksek ayarlarda oynarsın. Aslında anakart daha güzel olabilir.
Ekran kartı olarak 6850 iyi bir kart.

Kasa, monitör ve anakart için ne tavsiye edersiniz?

Evet her şey dahil bütçeye. Gigabyte 970 tipi anakart için ne düşünüyorsunuz; ya da sıfırdan siz dizin sistemi. Teşekkürler.

Ben Windows 7 ile devam ederim hocam. O yüzden bu dediğiniz beni kısa/orta vadede etkilemez.

Dolar düşmeye devam eder mi? Beklemeli miyim yoksa bu haftasonu kasayı toplasam mı?

- - - Güncellendi - - -

Hiç Windows 8 kullanmadınız sanırım. Bir hafta denedikten sonra bir daha Windows 7'nin yüzüne bakmazsınız...

Hocam WOW için kuruyorum sistemi o nedenle 7 ile devam ederim. 8 ile WOW bileşenleri sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Şimdilik o riski almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…