1300 TL Android Telefon Önerisi

lg den uzak durun malzeme kalitesi çok kötü hatta bi forumda okudum kulaklık yeri sıcaktan çatlamış antalyada servis 2. kalitede mal ürettiklerini söylemiş ve garantiye kabul edilmeyeceğini soylediler bi benzer durum benim başıma geldi kamera ile ilgili LG DEN UZAK DURUN

zenfone 2 de intel işlemci olduğundan modern combat gibi oyunlarla uyumlu değil ve açmıyor AÇAMIYOR. fakat tek artısı asla ve ASLA ısınmıyor fakat çok çabuk abatrya bitiyor

Daha dün oynadım, nasıl açamıyor?

Sony c5 güzel bir telefona benziyor biraz araştırdım bunu da beğendim .

Uyumlu olup olmaması oyunun yapımcısına bağlı birşey. Arkadaş açmış oyunu, demekki Intel işlemciye uyumu sağlayacak güncellemeyi çıkarmışlar.

Uyumsuzluk sorunu Zenfone 4,5,6 çıktığı zamanlarda vardı. Şuan da uyumsuz oyun yok diyebilirim. Oynadığım veya kullandığım bütün oyun ve uygulamalar Zenfone 2 16 GB modelinde sorunsuz çalışmakta.

Aksine, ben Samsung Galaxy Y'den LG G2 32 GB modeline geçtim. Bence LG harika bir iş çıkarmış. 2013'te çıkmasına rağmen bence harika bir cihaz. Ağır oyunları da rahatça kaldırıyor (Normalde oyun oynamam. Sırf denemek için yüklemiştim ). Zaten G3 ile farkı pek yok. Sadece tasarımı geliştirilmiş ve kameranın odaklamasını geliştirmek için kızılötesi özelliği eklemişler. Arkadaşımda G3 var ve çok memnun. Yani demem o ki, LG'nin G2 ve sonrası telefonları bir harika .

LG G3 tasarımı çok hoşuma gidiyor fakat telefonu alan herkes şikayetçi sanırım , yada bana rastlıyorlar . Çoğu telefon ısınır ben telefonda zaten en fazla video izlerim , sosyal medyada takılırım bunda bile ısınırsa tamam derim gerçekten kötüymüş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…