1300 TL bisiklet önerisi

Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
MALİ MÜŞAVİR STAJYERİ
Arkadaşlar öncelikle yol bisikleti için ortalama bir kilo sınırı var mı?
Başlıkta da yazdığı gibi 1300 TL civarı bir yol bisikleti almak istiyorum ancak bisikletlerden hiç ama hiç anlamadığım için hangisi almamın bana göre en mantıklısı olması konusunda sizden yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

@BilgisayarKurdu Bu boy kilo oranında bu bisikleti kullanabilir miyim ? kilo ya göre önerebileceğin başka bir yol bisikleti var mı? Uzun süre kullanma amacı ile değil spor ve zayıflama amacı ile alacağım zaten belli bir süre sonra daha iyi bir model alabilirim. Şöyle yani araba kullanırken alınan TOFAŞ gibi

Son düzenleme:
Şehir bisikletlerine de bakabilirsin. Baktın altina yakışmazsa. Süspansiyon olmasin, dağ bisikleti kadrosu olmasin, kalın lastik olmasin yeter. Sedona, merida, giant vs iyi markalar. Sedona diğerlerine nazaran biraz daha ucuz. Btwin bu markalara yaklasamaz bu arada.

KRON RC 1000 satın aldım 110 kilonun fazla olduğunu farkındayım aldığım bisikleti kullanarak ve sıkı bir diyet ile 2, 3 ayda 10,15 kilo vermeyi planlıyorum. Yol bisikletinde ilk deneyimim varsa tavsiyeniz yazabilirsiniz Bir de gelen bisikleti birleştirmek için hangi ekipmanlar lazım oluyor? bilen varsa.

Netten biraz baktım da dolar onlara da vurmus. Eskiden senin bütçene gore de vardı. Geçmiş olsun.
Bisikleti kendin kurarsan garanti kapsamından çıkıyor. Yaşadığın ildeki servisine yaptır kurulumu.
Tek bildiğim lastikleri ince olduğu için ve yüksek basınçla şişirildiği için çok sık patlıyor. Zaten kendin yolda kalınca falan onarım işlerini yapabilmen gerek. Jant ve lastiklerin de pert olunca değişimi biraz tuzlu.

Son düzenleme:
Yol bisikletlerinde ideal kilo kaç? ayrıca şuan daha mantıklı bir bisiklet varsa F.P olarak iptal etme şansım var.

Son düzenleme:
Evet var. Videolardan öğrenebilirsin yama yapmayı da, değişimi de. 1 tane de küçük pompa. Yol bisikletleri zaten pahalı bütçene iyi gibi. Kendiniz kurabilirsiniz yazmışlar en alta da garantiden çıkmaz. Büyük ihtimalle sele ve lastikleri takıp bineceksin. Yine o bütçeye daha iyisini bilen varsa yazsın. Tavsiye konusunda birşey diyemem. 4+bin gördüm hep cevremde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…