1300 TL Bütçe Telefon Tavsiyesi

dark06

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2014
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar;

Telefon alacağım. 1300 TL gibi bir bütçem var. Fazla acele etmek istemiyorum diyorum. Ama kaç aydır bekliyorum. ha alıcam ha aldım. İşte hem karar veremedim hem de bütçe sıkıntısı oldu. Şu an lise 4. sınıftayım. Telefonun beni rahat 3-4 yıl götürmesi gerekiyor. Ona göre bir karar vermek istiyorum. Şöyle alacaklarımı sıralayım ve neden elediklerimi yazayım:

Nexus 5; Telefon harika. Ama kamerası orta düzeymiş. Kamera benim için önemli bir unsur olduğundan eledim.

LG G2; Telefonun özellikleri çok iyi tam alınabilir telefon. Sadece arayüzü hoşuma gitmedi. Çoğu arkadaş G3'ün arayüzünün geleceğini söylüyor. Sanırsam ben alana kadar gelir. Tek sorun arka kapağın açılmaması. Mesela 3 yıl sonra batarya sorunu olsa nasıl olacak?

Z1 Compact; Bu telefonda G2 ile Nexus 5'i aratmıyor. Tek sorun ekranın 4.3 olması. O da tek el kullanmak isteyenlere sorun değil. 4.5 veya 4.8 falan olsa güzel olurmuş. Keşke Sony suya dayanıksız bir telefon çıkarsa. Ancak herkes suda kullanmıyor. Ayrıca İphone'a benziyor ve tasarımı çok güzel.

İphone 5C: Bir ara çok düşündüm. Telefon güzel sorun yok. Ama fiyatına bakıyorum 1300 TL civarı. O fiyata S800 işlemcili çok iyi bir cihaz alınıyor. Örneğin;

LG G2. Açıkcası o donanıma o fiyatı vermek akıl mantık işi değil gibi geliyor. Ama hala kararsızım.

Lumia; Lumia serisinde adam akıllı telefon yok. 630 falan çok güzel tasarımı falan harika. Ama belleği düşük. Başka bir cihazına bakıyorum. 1 GB bellek güzel. Ama işlemci hızı 1 GHz. E niye bu kadar az? WP stabil bir sistem. Madem stabil bir sistem fiyatları ucuzlatsın. Ben de alayım 630 gibi telefonları.

Evet arkadaşlar. Siz neler düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung düşünüyor musun ? S4 kullanıcısıyım şuan ki fiyat performans düzeyinde iyi telefon bence
 
Eylül 2013 de aldım hala daha kullanıyorum telefonu (s4) daha bir kez bile servise gitmedi taş gibi Touchwiz veya kasma donma gibi sorun kesinlikle yaşamadım yanlış bilgi vermeyin lütfen ve telefon hala güncelleme almaktadır , s6 s7 çıkana kadarda güncelleme almaya devam edecektir şuan s3 ün aldığını düşünürsek..
 
Nexus 5'in kamerası kötü değil. Sadece beyaz renklerle ilgili sorunları var. Bu sorunu renk ayarlarıyla oynayıp düzeltebilirsin. Nexus 5'in kamerası G2'den daha ayrıntılı bile çekiyor olabilir. Güncelleme senin için çok önemliyse Nexus 5 al. Bataryanın dayanma süresi senin için daha önemliyse G2'yi tercih edebilirsin. Ayrıca G2'nin ekranı renk doygunluğu açısından biraz daha öndedir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı