Yani söyle soyleyim bende aynı hataya düştüm gibi bir şey, ucuz olsun diye 1 yıl önce çift çekirdekli i5 ve gt740m'e sahip laptop aldım(lenovo z500).GT 740m ile 840m arasında neredeyse fark yoktur.Bu ekran kartı ile LoL'u bile 35-55FPSde oynuyorum ki bence o grafik kalitesine sahip bir oyunda o kadar FPS çok az. Eğer bütçeyi artırmak zor ise soylediğin laptop güzel ama alıcağı laptopun nasıl oldugunu bilmesi için anlatıyorum.
Lütfen atıp tutmayın ! Test sonuçları ortada. Titanfall'u bile 1366x768 high ayarlarda açan bir kart nasıl LoL'de 55 FPS versin ? Arkadaşım da GT 740M kullanıyor ve ben de bizzat denedim LoL'de tüm ayarlar ultradayken 60 FPS altına inmedi.
@Egemen Arkadaş hala GT 840M'in laptoplar için iyi bir kart olduğunu bilmiyor. Bana inanmıyor belki size inanır.
Tamam, peki onu alsın. Ancak ben kendim gt740m kullandım ve neredeyse nefret etme duzeyine geldim.Ayrıca 840 GT/GTS/GTX bile değilken o kadar iyi olabilecegine hala inanmıyorum.. Alıcak arkadaşıma hayırlı olsun, inş 1-2 yıl sonra nefret etmezsin benim gibi..
1300 TL'ye başka seçenek yok. 2500'e çıksa bunları önerecek halimiz yok zaten. Bu laptop kötü değil. 2000 TL'ye kadar öneri istese alternatifini öneremeyeceğiz zaten.
Benim kardeşimde 740m karta sahip bir ultrabook var tatmin edici sonuçlar veriyor.. ( Orta ayarlarda) Tavsiye eder miyim? O fiyat seviyesinde alabileceğin en iyi seçenek o...