İsaakalan Hectopat Katılım 8 Ağustos 2017 Mesajlar 9 8 Ağustos 2017 #11 Bide benim için o kadar iyi bir sisteme gerek yok ben ders çalışmak için istiyorum. Orta derece hızlı bir bilgisayar işimi görür. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2017
Bide benim için o kadar iyi bir sisteme gerek yok ben ders çalışmak için istiyorum. Orta derece hızlı bir bilgisayar işimi görür.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.450 Çözümler 7 Yer Troposfer 8 Ağustos 2017 #12 İsaakalan dedi: Bide benim için o kadar iyi bir sisteme gerek yok ben ders çalışmak için istiyorum Orta derece hızlı bir bilgisayar işimi görür Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bilgisayarınızı bir yere taşımayı düşünmüyorsanız, kesinlikle kasa toplamaya yönelin.
İsaakalan dedi: Bide benim için o kadar iyi bir sisteme gerek yok ben ders çalışmak için istiyorum Orta derece hızlı bir bilgisayar işimi görür Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bilgisayarınızı bir yere taşımayı düşünmüyorsanız, kesinlikle kasa toplamaya yönelin.
İsaakalan Hectopat Katılım 8 Ağustos 2017 Mesajlar 9 8 Ağustos 2017 #13 Taşınabilir ve hazır bir bilgisayar istiyorum. Son düzenleme: 9 Ağustos 2017
kxz7cfg899 Kilopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 592 Yer İstanbul/Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2017 #14 İsaakalan dedi: Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir ? Umarım bir sonuca varmışsındır. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2017
İsaakalan dedi: Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir ? Umarım bir sonuca varmışsındır.
İsaakalan Hectopat Katılım 8 Ağustos 2017 Mesajlar 9 9 Ağustos 2017 #15 Evet bir sonuca vardım dediğim gibi benim için üst düzey bir bilgisayara gerek yok seçtiğim bilgisayar bu: Lenovo Laptop 4gb 500gb Notebook - n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2017
Evet bir sonuca vardım dediğim gibi benim için üst düzey bir bilgisayara gerek yok seçtiğim bilgisayar bu: Lenovo Laptop 4gb 500gb Notebook - n11.com