1300 TL ekran akrtı tavsiyesi

kral998

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sayın technopat.com takipçileri , ben Mahmut;

Uzun uğraşlar sonucu hakkımla 2 ay çalıştım ve bütçemi belirledim.
Herşeyi aldım ancak ekran kartına gelince benim motorum tabiri caiz ise söndü .Çünki bütçeme göre hem amd tarafından hemde nvidia tarafından oldukça fazla ekran kartı mevcut hepsinin videosunu izledim neredeyse ancak okadar fiyatları fazla olmasına rağmen bazı oyunlarda 50 60 fps alıyorlar benim grafik takıntım var. Maalesef güzel grafik ve güzel bir fps değeri ile oyunu oynamak istiyorum.

1300 Civarında bir bütçem var BF4,GTA 5 ,Farcry 4,Crysis 3,Shadow Of Mordor,vb birçok oyunu 70+FPS Ki zaten çoğu öyle bir fps ile oynatacak güzel bir ekran kartı istiyorum. GTX 960 mesela gta 5 de 80 100 arası fps verebilirken gtx 970 videolarını izlediğimde daha düşük fps verdiğini gördüm , nedeniyle birlikte maximum 1300 TL'yi aşmayacak şekilde ekran kartı önerirseniz biranönce alıp , oynamaya başlamak istiyorum. Saygılarımla şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 960'ın 970'ten daha fazla performans vermesi teknik olarak imkansız. Videolardaki tüm sistemlerin aynı olmadığı zaten fark yaratan nokta. Kimisinde eski nesil i3 vardır, kimisinde 4. nesil Haswell işlemci... Ekran kartı performansını kullanılan işlemcinin yeterli gelmemesi de etkiler. O yüzden aynı sistem üzerinde yapılan testleri baz almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…