M Mehmet28 Ziyaretçi 17 Kasım 2013 #1 Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi kendime yeni bir kasa topluyorum. Bütçem en fazla 1300TL. Haftaya bu sistemi alıcam, sizin görüşleriniz nelerdir ?
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi kendime yeni bir kasa topluyorum. Bütçem en fazla 1300TL. Haftaya bu sistemi alıcam, sizin görüşleriniz nelerdir ?
kLkN7 Hectopat Katılım 27 Ekim 2013 Mesajlar 205 Yer Adana 17 Kasım 2013 #2 SSD değil, HDD alacaksınız. Ayrıca kasanız var zannediyorum ?
M Mehmet28 Ziyaretçi 17 Kasım 2013 #3 Kasam, HDD'm, monitörüm var elimde. Eklemeyi unutmuşum kusura bakamayın. - - - Güncellendi - - - Görüşleriniz nelerdir ?
Kasam, HDD'm, monitörüm var elimde. Eklemeyi unutmuşum kusura bakamayın. - - - Güncellendi - - - Görüşleriniz nelerdir ?
M Mehmet28 Ziyaretçi 17 Kasım 2013 #5 Elimdeki HDD biraz eski o yüzden yeni HDD almaktansa SSD almayı tercih ettim.
Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 17 Kasım 2013 #6 Bence de şimdilik SSD' yi çıkartıp ekran kartını biraz daha yükseltirseniz paranıza yazık olmayacağını düşünüyorum.
Bence de şimdilik SSD' yi çıkartıp ekran kartını biraz daha yükseltirseniz paranıza yazık olmayacağını düşünüyorum.
M Mehmet28 Ziyaretçi 17 Kasım 2013 #7 Ekran kartı o kadar kötü değil gibi. Ben saten bf crysis cod oynamıyorum. Saten bu piyasada en çok zorluycak oyunlar bunlardır. Eğer birgün oynarsam bile bana orta ayar yeterli ki bu kart ile sorun olmaz gibi.
Ekran kartı o kadar kötü değil gibi. Ben saten bf crysis cod oynamıyorum. Saten bu piyasada en çok zorluycak oyunlar bunlardır. Eğer birgün oynarsam bile bana orta ayar yeterli ki bu kart ile sorun olmaz gibi.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2013 #8 O kart ile oynarsın o oyunları, güzel bir kart.