1300 TL güncellenebilir sistem toplama

Bu mantıklı ama 2. el ile uğraşmak istemiyorum sıfır fiyatlarından ilerlersek R5 1600 almak biraz daha mantıklı oluyor
Tabi ki besler benim demek istediğim ileride RX 570'in de üzerini çıktığınızda bu işlemci sizi yarı yolda bırakmaz. Ve o aradaki fiyat farkını hak eden bir işlemci.
Anladım hocam bi önceki yazınızda bahsettiğiniz revizyon olayını araştırayım ben biraz bilmiyorum ne olduğunu.
Ryzen 1600 alınabilir özellikle revizyon 2 çıktığı zaman çok avantajlısınız yanii bence SSD almayın 1600 alın öyle söyleyeyim.
Revizyon olayına bakayım ona göre tekrar rahatsız ederim tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Revizyon olayına bakayım ona göre tekrar rahatsız ederim tekrardan teşekkürler.

hocam iyiymiş ama bunu nerden bulabiliriz internette hepsinde 14nm yazıyo.

AMD Ryzen 5 1600'ün R1 Ve R2(Revizyonlu olan) olmak üzere 2 sürümü var R1 ilk üretilen 1600ler R2 ise 2019 yılında güncel olarak üretilmişlerdir yanlarında soğutmaları iyi olduğu için Wraith Spire yerine Wraith Stealth fan geliyor ve aynı zamanda 14 nm yerine 12 nmler. Genelde de Çin çıkışlı olurlar. (Kısaca performans olarak r5 2600'e yakın ama R1 1600 ile aynı fiyatta) Attığım linkten ben de amd ryzen 5 1600 aldım ve satıcı ile de görüştüm hepsinin revizyon model olduğunu söylediler.
Çoğu satıcı garanti veremiyor ama attığım linkte garanti veriyorlar alanların hepsine de revizyonlu model gelmiş.

Anladım üstad sağol. İyiymiş he AMD piyasayı ele geçirir yakında.
Selam dostlarım, yaklaşık 5 aydır bidahaki ay toplarım daha ucuza daha yüksek bütçeyle tek seferde en iyilerini alarım diye beklerken, Dolar 7 lira oldu nerdeyse. Sizler benim gibi hevesinizi ertelemeyin. Tutkularınızın peşini bırakmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…