1300 TL ikinci el sistem toplama

Stucknela

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

2. El sistem dizmek istiyorum sistem bilgim ise sıfır bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Get ilanlardan 1300 TL'ye olabilecek orta düzey bir sistem önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleykum arkadaşlar.

2. El sistem dizmek istiyorum sistem bilgim ise sıfır bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Get ilanlardan 1300 TL'ye olabilecek orta düzey bir sistem önerebilir misiniz?
X3440 sistemlere bakabilirsin işlemci ararsan bende var 1300TL daha iyi bir öneri olacağını zannetmiyorum.
P55 bir anakart 350TL
X3440 120TL
8GB 1333MHZ RAM 175TL
HDD 500GB 100TL
SOĞUTUCU Sıfır 120TL
Ekran kartı kasa ve güç kaynağı kalan bütçeye göre ayarlanması lazım

X3440 sistem derken dediğim gibi sistem bilgim yok maalesef

Dostum bu mesajimdaki sistemi alabilirsin en azından ddr4 ve yükseltilebilir.
(Fotoğraf bana ait değildir)

200ge bence iyi bir işlemci değil. Ve aliexpress den almak ne kadar güvenilir?

Dostum arkadaş AliExpressden işlemci almaktan çekiniyorsa kasayı düşürüp SSD yerine harddisk alarak işlemciyi Türkiye'den alabilir.
Ben 1800liraya i3 7100 ssd + hdd gtx 960 oc edition kasa toparladım. Ama birazda şans gibiydi

Ben AliExpressdeki işlemcilerin sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum ama soğutucuları yok alırken aklınızda bulunsun

Dostum arkadaş Aliexpress'den işlemci almaktan çekiniyorsa kasayı düşürüp SSD yerine harddisk alarak işlemciyi Türkiye'den alabilir.
200GE bence iyi bir işlemci değil. Ve Aliexpress'den almak ne kadar güvenilir?
İlk önce şunu sorayım hocam SSD'nin HDD'den farkı nedir ne kadar fark var bunun dışında farklı bir işlemci onerebilir misiniz eğer degecekse 100 150 TL fazla veririz sıkıntı yok.
Teşekkürler.
Bu arada Aliexpress'ten uzun sürer gibi Türkiye'den sipariş etmek daha mantıklı değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ssd dediğim şey HDD den 7 kat daha hızlı çalışan bir depolama aracı. 1300tl bütçe ile alabileceğin en iyi işlemci zaten bu. Türkiye'den almak daha güvenli ve hızlı olur. Bütçeniz varsa Türkiye'den alın. İşlemciyi AliExpressden alırım diyorsan ryzen 5 1400 gibi işlemciler de alabilirsin. Athlon 200ge den daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…