1300 TL ikinci el sistem toplama

hocam overlock ne diye sorucam ayıp olucak ama bildiğim kadarıyla işlemci hızını yükseltmek bunu herhangi bir fan ilede yapabilimiyiz ?
Overclock yapılırken fanın iyi olması gerekirki işlemciyi soğutabilsin. Overclock için güç kaynağı çok önemli en az 500w bir PSU ile yapılmalı.

ayarlayamadım kb sadece ssd ve kasa alıcaktım ordan sildim ama gene çıkmış
o zaman sen bana a320 nin yanına bir psu birde daha iyi bir işlemci önerirmisin aliexpresten
birde kasanın içinde psu gelmezmi

aynen dediğim gibi 200 ge den daha yüksek bir işlem ci düşünüyorum 4 çekirdek fln olsa
Eğer bütçen varsa tabiki daha iyisini almalısın. Athlon 200ge 2 çekirdek ama sanal olarak da 2 çekirdek fazladan var yani 4 çekirdek işlemcilerden pek de geri kalır bir yani yok

ayarlayamadım kb sadece ssd ve kasa alıcaktım ordan sildim ama gene çıkmış
o zaman sen bana a320 nin yanına bir psu birde daha iyi bir işlemci önerirmisin aliexpresten
birde kasanın içinde psu gelmezmi
Eğer bütçen varsa tabiki daha iyisini almalısın. Athlon 200ge 2 çekirdek ama sanal olarak da 2 çekirdek fazladan var yani 4 çekirdek işlemcilerden pek de geri kalır bir yani yok
?

Elba Q10 kasayi bulamadım ya
İkinci el bakarsanız sahibinden.
Yoksa stok varsa nanokatolog. Stok yoksa sinerji,teknobiyotik,itopya hangisinde uygunsa
Nanokatalogta Türkiye garantisi yok galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…