Dostlar merhaba. Black Desert Online oynuyorum. Ryzen 5 1600 AF İşlemci kullanıyorum. Forumlarda araştırdığım kadarı ile AMD işlemciler MMORPG oyunlar Intel'e göre performans düşmesi yaşıyormuş. Ben de donma ve takılma sorunu yaşıyorum. Tüm FPS ayarlarını yaptım. Yine aynı durumu yaşıyorum. Bu yüzden Intel işlemci almaya karar verdim. İşlemcinin yanında anakart önerisi de yapar mısınız? Anakart için de bütçem 600 TL civarında düşünüyorum. BDO oynayan arkadaşlar varsa tavsiyelerini dikkate alırım. İkinci el garantili işlemci de alabilirim.
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
3600 düşündüm black desert online amd işlemcilerde sorun yaşandığını okudum kendimde bu sorunu yaşıyorum intel bu konuda iyi olduğunu söylüyorlar bir kaç gün önce almayı düşünüyordum hocam
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
3600 düşündüm black desert online amd işlemcilerde sorun yaşandığını okudum kendimde bu sorunu yaşıyorum intel bu konuda iyi olduğunu söylüyorlar bir kaç gün önce almayı düşünüyordum hocam
800 900 da çıkabilirim hocam satıp elimdeki bütçeye göre hareket edicem
Boşuna İntel’e geçmeyin hocam hazır elinizde B450 var 3600 ile sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. H410 a geçseniz tekrar anakart değiştirmeniz gerekecek yeni bir işlemci almak istediğinizde.
Boşuna İntel’e geçmeyin hocam hazır elinizde B450 var 3600 ile sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. H410 a geçseniz tekrar anakart değiştirmeniz gerekecek yeni bir işlemci almak istediğinizde.