1300 TL İnventus'tan Sistem Toplama

cenkercetinkaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben oyun oynamak ve programlama yapmak için bir sistem toplamak istiyorum. Sistemi İnventus'tan toplamak istiyorum. Intel tabanlı, LGA 1151 olmasını tercih ederim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni 300-400 tl gibi aşabilirmiyim monitör dahil olmadan ? olur dersen yaparım bişiler şimdi güzel fps alman için diyorum.

ok.png
Fiyatı--->1706,78 TL kasa falan kendiniz seçebilirsiniz ya bana kasa dahil toplarmısınız dersen yine toplarım ama o sistemden çokta güç bekleme lakin bu sistem sizi minimum 3 yıl tutar. bu arada i3'ü hafiflemeyin sakın ha çok sağlam bi işlemci emin olun Skylake ayrıca :)

Ben şöyle bir sistem topladım. Seneye işlemciyi değiştirmek şartıyla.
İşlemci: Pentium G4400
Anakart:Msi H110M Pro VD
Ekran Kartı:ZOTAC GTX 750 Tİ
Bellek:Gskill Aegis 8 Gb
Kasa:Cooler Master Elite RC-430 500W
Bu sistem toplam 1298 Tl. G4400 bir sene idare eder mi? Seneye güçlü bir İ5 modeli alsam, önümüzdeki seneden itibaren kaç sene işimi görür?

Bu arada Vatan'dan toplamaya karar verdim.

Bu sistem toplam 1298 Tl. G4400 bir sene idare eder mi? Seneye güçlü bir İ5 modeli alsam, önümüzdeki seneden itibaren kaç sene işimi görür?

Hocam Zotac markasını değiştirebilme imkanınız varsa değiştirin. Gayet güzel bir sistem olmuş.

1.5-2 yil idare eder dediginiz sistem

ZOTAC ile ilgili ne sıkıntı var ki @Berkay5.9.13?
Ben parçalarımı gidip kendidi elimle almak istiyorum. O yüzden sinerji tercih etmeyeceğim.

Zotac dışındakilere bütçem yetmiyor.
Fan bozulmaları ve ısınma gibi sıkıntılar olabilir zaten imkânınız varsa yazdım. Sinerjiden alabilirsiniz sorun çıkmaz.

Hocam 350-400w kasa size yeteli olacaktır artan parayla da kartın asus modelini alırsanız daha güzel olur.

Fan bozulmaları ve ısınma gibi sıkıntılar olabilir zaten imkânınız varsa yazdım. Sinerjiden alabilirsiniz sorun çıkmaz.

Hocam 350-400w kasa size yeteli olacaktır artan parayla da kartın asus modelini alırsanız daha güzel olur.

Corsair vs 450w +80 plus yeter.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı