En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Eski ünite olunca bir zararı olmuyor ama sen bilirsin, bu PSU çoğu sistem toplamada yer almakta. Kötü yorum görmediğim için bunu önerdim kasa ile dengeli derken ne demek istedin anlamadım, işlemci 70-80 derecelere çıkınca ki söz konusu R5 3600 iyi bir soğutması olan kasa lazım ve o önerdiğin kasanın bunu karşılayacağını sanmıyorum. Kararı tabii ki konu sahibi verir ben daha fazla ağız dalaşına girmek istemiyorum.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!