Arkadaşlar elimde rogstrix 2060 ve R5 3600 var. PSU ve kasa önerilerinizi bekliyorum. Kasa Power birlikte satılan modeller de olur.
Size üzgün attım diye bana üzgün atmanızCOOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-WGNN-STU ITOPYA'da.www.itopya.com
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SHP650 V2 ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
(şu an stokta yok.)![]()
XPG CORE REACTOR 750W 80 Plus Gold Power Supply Güç Kaynağı | Adeks Store
www.adeksstore.com
1359 TL.
![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 750G-BKCEU ITOPYA'da.www.itopya.com
1445 TL.
Size üzgün attım diye bana üzgün atmanız.
Üzüldüm çünkü kasada hava akışı diye bir şey olmayacak.
hocam teşekkürler ama bütçemi biraz fazla aşmış![]()
Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
ranker Cygnus V2 Beyaz Tempered Glass Argb Usb 3.0 Atx Mid Tower Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ranker Cygnus V2 Beyaz Tempered Glass Argb Usb 3.0 Atx Mid Tower yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.