1300 TL klavye tercihi

Bütçe
1300
Hocam büyük eksiklik mi sizce yazılımı ve bilek desteği çok aşağıda duruyor gibi sanki ve yanlardan biraz kısa gibi yinede alınır mı ?

Hocam büyük eksiklik mi sizce yazılımı ve bilek desteği çok aşağıda duruyor gibi sanki ve yanlardan biraz kısa gibi yine de alınır mı?

Yanlardan kısa olduğu bir gerçek. Bazen bileğin yarısı dışarıda yarısı içeride olabiliyor. Eğer RGB önemsiyorsanız her bir tuşa her bir renkli bile atıyabiliyoruz. Yani RGB ile uğraşmayı seviyorsan seçenek çok. Bunun dışında makro atıyabiliyorsun ve başka bir şey yapılmıyor. Ama genel olarak çok memnunum tuş hissiyatı, Switch kalitesi, yazı fontu gibi unsurlar güzel. Fakat medya tuşları yok bu büyük bir eksiklik. Bilek desteği dandik bir plastik gibi, çıkarıp takması zor. Ve klavyenin İngilizce tuş dizilimine sahip olduğunu unutmayın. 1300 TL'ye bulacağınız en iyi klavye bu. Daha 2 hafta önce 1700 TL'ye zamlanmıştı yine düşmüş fırsatı kaçırmayın derim. Ekstra sorun varsa sorabilirsin.

Hocam aldım klavyeyi multimedya benim içinde önemliydi ama yapacak bir şey yok. Razer Ornata V2 yi düşünmüştüm ama hyperx de karar kıldım inşallah üzmez

Razer almadığınız iyi olmuş bence. Uzun vadede çift basma, basmama sorunları olmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…