1300 TL koltuk önerisi

Efearda123

Femtopat
Katılım
15 Aralık 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar koltuk alacağımda aklımda birkaç model var yardım ederseniz sevinirim.
Bunların içinde hangisi sizce?
 
Deri koltuk almazdım şahsen. Kumaş ve rahat olduğu için aşağıdakini öneririm;
 
Deri koltuk almazdım şahsen. Kumaş ve rahat olduğu için aşağıdakini öneririm;
Arkadaşın gösterdiği calitte viper serisinden var ve oturduğum yer terletiyor. Pişman mıyım hayır rahat mı evet fakat tekrardan bir şansım olsa deri almak yerine sizin attığınız koltuktan alırdım.
 
Dostlar koltuk alacağımda aklımda birkaç model var .
Bunların içinde hangisi sizce?

Ben xDrive sancak kullanıyorum gayet rahat bir şikayetim yok ama diğer koltuklara göre nasıldır onu bilemem bir uzmanlığım yok. Ben 1.200 gibi bir fiyata almıştım.
 
Ben xprime king siparişi verdim gelmesini bekliyorum kendimce neden attığınız koltukları değil de kingi seçtim söyleyeyim.
1) Calitteyi çok araştırmadım ancak ayarlanabilir bir bel yastığı olmaması nedeniyle tercih etmedim.

2) Terletmemesi için hawk düşündüm ama her türlü terletiyor ve kumaşı nedeniyle terden yıpranması daha çok oluyor yırtılmalar meydana gelebiliyor bu tarz kumaşlarda. Ne kadar kaliteli bir kumaşları var bilmiyorum kötüleme amaçlı değil düşüncem böyleydi o yüzden tercih etmedim.

3) Sancak modelinde ise oturma kısmı ile sırt kısmı yanlardan destekleyecek şekilde değil de tam alt ortadan destekleyecek şekilde tasarladıkları için zamanla sağa sola eğilme olabilir diye tercih etmedim.

King modelinde aradığım her özelliği buldum açıkcası ve her ne kadar terletse de deri kolay silinir ve temizlenir. Klimasız her ortamda her koltuk terletir.
 

Geri
Yukarı