P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 16 Haziran 2024 #41 Arda Türkcü dedi: Konu bana yardımcı olmaktan sizin tartışma ortamınıza dönüştü Genişletmek için tıkla... Ne kadar ucuz o kadar iyi gibi bir düşünceniz varsa ikisini de boşverin X127 alın geçin. Tabii kasanızı öğrenmek lazım.
Arda Türkcü dedi: Konu bana yardımcı olmaktan sizin tartışma ortamınıza dönüştü Genişletmek için tıkla... Ne kadar ucuz o kadar iyi gibi bir düşünceniz varsa ikisini de boşverin X127 alın geçin. Tabii kasanızı öğrenmek lazım.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #42 pawEn dedi: Ne kadar ucuz o kadar iyi gibi bir düşünceniz varsa ikisini de boşverin X127 alın geçin. Tabii kasanızı öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Max 1500 bütcem var, intel uyumlu herhangi kule soğutma uygundur diye düşünüyorum denemeden bilemem, muhtemelen ag400 modeli alıcam.
pawEn dedi: Ne kadar ucuz o kadar iyi gibi bir düşünceniz varsa ikisini de boşverin X127 alın geçin. Tabii kasanızı öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Max 1500 bütcem var, intel uyumlu herhangi kule soğutma uygundur diye düşünüyorum denemeden bilemem, muhtemelen ag400 modeli alıcam.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 16 Haziran 2024 #43 Arda Türkcü dedi: Max 1500 bütcem var, intel uyumlu herhangi kule soğutma uygundur diye düşünüyorum denemeden bilemem, muhtemelen ag400 modeli alıcam. Genişletmek için tıkla... X127 veya Peerless Assassin olarak ikisinden birini alın o zaman. X127 yeterli ve en uygunu, Peerless Assassin zaten o butcenin en iyisidir. Arasinda bir seye bakilmasi gerekmedigini dusunuyorum.
Arda Türkcü dedi: Max 1500 bütcem var, intel uyumlu herhangi kule soğutma uygundur diye düşünüyorum denemeden bilemem, muhtemelen ag400 modeli alıcam. Genişletmek için tıkla... X127 veya Peerless Assassin olarak ikisinden birini alın o zaman. X127 yeterli ve en uygunu, Peerless Assassin zaten o butcenin en iyisidir. Arasinda bir seye bakilmasi gerekmedigini dusunuyorum.