1300 TL marka bilgisayar önerisi

Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar daha yeniyim bir yanlışım olursa affola. Ben birkaç haftadır 1200 1300 TL'ye bana LoL'ü, CS:GO'yu rahat oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum. Üzerinde düşündüğüm 2 bilgisayar var bunlar ;
  • 1- LENOVO H30-50 Intel Core i3 4160 3.6 GHz 4 GB 500 GB Windows 8.1 Masaüstü PC
  • 2-http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/intel-i5-8-gb-ram-4-gb-harici-ek-karti-1-tb-hdd-231119016

Bu sistemlere bu paralar değer mi ? Bu paraya daha güzel bir sistem toplayabilir miyim ?Cevaplarınızı ve sistem önerilerinizi bekliyorum şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplayabilirsin hiç marka pc olayına bulaşma bence. Bilerek Vatandan topladım pc yi montaj gibi şeyleride ücretsiz olarak yapıyorlar. Bütçeni bi 150-200 tl aşıyor ama ekran kartından biraz taviz vererek ayarlama yapabilirsin bu sistem seni o alacağın pc den kat kat daha fazla götürür. Bunu bile almazsan git APU sistem topla yine daha iyi performans alacağını düşünüyorum. Ama bunu almanı öneririm.
pc.png

Adsız.png

Bu sistemi tercih etmelisin. HD Graphics 530 işini görecektir. Daha sonradan GTX 950 veya 1050 gibi ekran kartı ekleyerek performanslı bir sistem elde edebilirsin. Bu gibi bütçelerde yatırım yapılması daha sağlıklı olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı