1300 TL Monitör Hariç Sistem Önerisi

Daha fazla  
Merhaba öncelikle, 1300 TL bütçem var. Kasa toplamayı düşünüyorum. Online oyun oynayabileceğim, monitör dahil değil bu arada.

Mobilde olduğum için parça parça yazıyorum.

AMD Athlon 860K işlemci
Bulabildiğin en ucuz FM2+ anakart
8GB DDR3 RAM
500GB Harddisk
Nvidia GTX 750ti Ekran kartı
400W ve üzeri Güç kaynağı + Kasa

Böyle bir sistemde her türlü online oyunu kasma, donma yaşamadan oynayabilirsin.

A10 7870k lı 2133 yada 2400 mhz sistem topla. İşlemcin en kötü a8 7600 olsun. Böylece ektan kartı almana gerek kalmaz. Gayet de memnun olrsun.

İşemci fx 4300 olsa daha iyi olur sanki. Athlon 860k yı pek bilmiyorum ama.
Diğer seçimler güzel. Bana göre 750 ti gereksiz,bütçe sorunu olana.

DDR3 sistemden uzak dur,kesinlikle toplama.İlla amd sistem toplayacaksanda biraz bekle fx ve athlon serisi eskidi artık zen mimarili yeni işlemcilerini bekle Amd'nin yok acelem var diyorsan kesinlikle ve kesinlikle ddr3 sistemden uzak dur.DDR4 intel skylake sistem topla.Çünkü ddr3 sistem toplarsan ilerde yükseltme ve parça ekleme durumunda bütün ram ve anakartı değiştirmek zorunda kalcaksın.

APU'ya yönelebilirsin ama amd soket değiştiriyor.AMD4 anakartlar çıkacak ve bunlar apularla uyumlu olcak ama anakart ve ram değiştirmek zorunda kalcaksın sonuçta.Intel skylake ddr4 sistem toplarsan hem güncel hem yükseltilebilinir bir pc'in olur ilerde anakart,ram değiştirmek zorunda kalmadan ekran kartı ve işlemci yükseltebileceksin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…