Bir de bu monitöre denk geldim. Bütçemi biraz aşıyor ama görünümü ve özellikleri hoşuma gitti.
Hangi monitörü tercih etmeliyim. Aradaki 300TL'ye değer mi?
Aoc 24" 24G2AE 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bir de bu monitöre denk geldim. Bütçemi biraz aşıyor ama görünümü ve özellikleri hoşuma gitti.
Hangi monitörü tercih etmeliyim. Aradaki 300TL'ye değer mi?
VA panel bir monitör ve çoğu kişi IPS panel öneriyor. Görüntü canlılığı ve kalitesi güzel mi?
4 ms tepki süresi rahatsız ediyor mu?
Bir de kutusundan çıkan HDMI kablosu ile 144Hz alabilir miyim? Yoksa Display Port kablosu almam mı gerekir?
VA panel bir monitör ve çoğu kişi IPS panel öneriyor. Görüntü canlılığı ve kalitesi güzel mi?
4 ms tepki süresi rahatsız ediyor mu?
Bir de kutusundan çıkan HDMI kablosu ile 144Hz alabilir miyim? Yoksa Display Port kablosu almam mı gerekir?
Display port ile alırsınız hocam hdmi 120 alıyor maks arkadaki joy stickten menü ayarları yapınca dört k gibi oluyor çok canlı renkleri var ms sıkıntısı çekmedim cs valorant gibi fps oynuyorum profesyonel üst düzey değilseniz hissetmessiniz.Rica ederim.