1300 TL monitör önerisi

Bütçe
1300

11122222

Centipat
Yarın monitör siparişimi vereceğim. Oyun için hangi monitörü almalıyım?

Samsung'un görünümü ve fiyatı güzel gibi ama ghosting ve ışık sızması sorunu yaşıyanlar olmuş ondan dolayı emin değilim.

Bir de bu monitöre denk geldim. Bütçemi biraz aşıyor ama görünümü ve özellikleri hoşuma gitti.
Hangi monitörü tercih etmeliyim. Aradaki 300TL'ye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI monitörde ölü pixel, ghosting ve ışık sızması gibi sorunlar var.

O bütçeler çıkabiliyorsanız bunu öneririm:
24G2U ile aynı, tek farkı Pivot olmaması.

Bir de Samsung modelinde öyle sorunlar yok.

Rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz yok AAA dediğimiz yüksek grafikli single player oyunlar mı ?
Ona göre monitör tavsiyesi yapmak daha mantıklı.

Samsung crg modeli kullanıyorum mükemmeeel alabilirsiniz.
Samsung olanı kullanıyorum gayet memnunum bir sıkıntı olursa yenisiyle değiştirirler zaten bence alabilirsin. Asıl MSI'da var o sorunlar.
Benim minik bir sıkıntım var ama değiştirmiyor media markt nasıl yapabilirim ?

VA panel bir monitör ve çoğu kişi IPS panel öneriyor. Görüntü canlılığı ve kalitesi güzel mi?
4 ms tepki süresi rahatsız ediyor mu?
Bir de kutusundan çıkan HDMI kablosu ile 144Hz alabilir miyim? Yoksa Display Port kablosu almam mı gerekir?

Çok teşekkürler.

Display port ile alırsınız hocam hdmi 120 alıyor maks arkadaki joy stickten menü ayarları yapınca dört k gibi oluyor çok canlı renkleri var ms sıkıntısı çekmedim cs valorant gibi fps oynuyorum profesyonel üst düzey değilseniz hissetmessiniz.Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…