Musne

Centipat
Dostlar 1300 TL maksimum bütçem var 144 Hz monitör buldum birkaç tane bunları sormak istiyorum. Varsa farklı önerilere açığım. Tek isteğim çerçevenin çok kalın olmaması. Bir de kavisli monitörler gerçekten fark ettirir mi? (27 inchten küçük ekranlar için) teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkeyin de bir monitörü vardı fakat 2 gün önce stokları tükendi 1400 TL ye 27 inç 144 hz 1ms monitördü

ViewSonic alabilirsiniz fakat o modelleri hakkında pek iyi yorumlar okumadım onun yerine 200 TL daha ekleme şansınız var ise;

Bu arada kesinlikle Gamepower ve Rampage ürünleri kullanmayın.

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim lakin bir şey sormak istiyorum bu işlerde çok bilgim ve tecrübem olmadığım için merak ettim, Forumdaki birçok kişinin ortak düşüncesi rampage kötü gamepower kötü gamebooster kötü Samsung kötü viewsonic kötü Casper kötü o zaman 1300 TL ye alınacak bir monitör kalmıyor ki ? Monitör Piyasası bu kadar kötü mü gerçekten? Tekrardan cevabınız ve öneriniz için teşekkür ederim attığınızı beğendim ancak bütçe el vermiyor maalesef

Samsung ve ViewSonic çok kötü değiller fakat F/P çıkardığı ürünler oyuncu kesimi tatmin etmiyor. İlla ki beğenen kişiler de çoğunluktadır fakat okuduğum yorumlarda ve gidip deneyimleme şansı bulduğumda beni tatmin etmedi.

Casper, GP, JD, GB, Rapmage gibi markalar'da zaten bildiğiniz gibi çok kalitesiz ürünler, bu ürünleri alan bir çok kişi mağdur o yüzden önermiyoruz.

Anladım peki sorunsuz olan markalardan önerebilireceginiz bir var mı 1300 TL ye ?
Şunu atmış bir arkadaş ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…